Ezt mikor hol és ki mondta?A Karayel gyárat őszre ígérték lezsírozni Csabára.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt mikor hol és ki mondta?A Karayel gyárat őszre ígérték lezsírozni Csabára.
Ezt mikor hol és ki mondta?
Akarat kérdése.Olvasva a teherhordó drónok fejlődését vagyis a rájuk való igényt pl permetező és teherhordó feleadatokra (pl egy 4x2 légcsavaros, nagykapacitású ipari drón akár 32 kilogramm össztömeget is képes felemelni, van olyan is ami akár 3000 méter magasra tud emelkedni), úgy eszembe jutott hogy vajon nagyon nagy hülyeség lenne ezeket bombázásra is használni?
Nem tudom mi mennyibe kerül, mennyivel olcsóbb 1db öngyilkos drón mint pl 1 db 81 mm aknagránát, (meg persze melyik hogyan pusztít) de ha a permetező drón tud kamerát vinni és tud mindenféle légköri értékeket mérni, akkor akár magával is vihet 2-3-4 "bombát" és azt pontosan oda ejtheti ahova szánják.
Aztán ez mehet egy picup hátuljára, aztán a kezelők pedig majd teszik vele a dolgukat ahogy a pk mondja.
Van is olyan magyar cég aminek akik nagyon profik a dróngyártásban.
Aztán lőszergyárunk is lesz.
Finnugor testvered lesz az.Itt pl. szerintem az Antti nevű srác az magyar (ahogy a videó vége fele is mondja a kamera szót).
Még nem csak 99,999999999999999999999999999999999999% esély van rá, hogy majd fogunkMost akkor csak vettünk karajt?
@krisss meg fog kövezni érte de akkor is gusztustalan kis dög ez a drón! De nyilván ne a kinézetébők induljunk ki! Gondolom itt is a rendszert vásárolunk, és ez a lényeges elem! Hátha lesz valami magyar csillagrombolós drón!Még nem csak 99,999999999999999999999999999999999999% esély van rá, hogy majd fogunk
Szerintem is rohadt ronda ha ez megnyugtat.@krisss meg fog kövezni érte de akkor is gusztustalan kis dög ez a drón! De nyilván ne a kinézetébők induljunk ki! Gondolom itt is a rendszert vásárolunk, és ez a lényeges elem! Hátha lesz valami magyar csillagrombolós drón!
Ha tényleg Csabán gyártják majd akkor jelentkezel tervezőmérnöknek és úgy alakítod át ahogy Te akarod@krisss meg fog kövezni érte de akkor is gusztustalan kis dög ez a drón! De nyilván ne a kinézetébők induljunk ki! Gondolom itt is a rendszert vásárolunk, és ez a lényeges elem! Hátha lesz valami magyar csillagrombolós drón!
Mostmár nyugodtan fogom álomra hajtani a fejem! De végül is nem tud többet a TB2 sem kb hasonlóak a paraméterei! Jó lesz az csak legyen már valami!Szerintem is rohadt ronda ha ez megnyugtat.
Abból akkor MQ-9 Reaper lesz!Ha tényleg Csabán gyártják majd akkor jelentkezel tervezőmérnöknek és úgy alakítod át ahogy Te akarod
Felesleges még egy olyan topik, amibe belinkeltek mindent még egyszer ami már itt vagy egy másik topikban le volt írva és mellé még sok irreleváns dolgot ami eszetekbe jut. Még mindig elég keveset tudunk. Majd ha lesz valami hivatalos bejelentés, gyáravató vagy valami, akkor létrehozom és áthelyezem innen oda a releváns hozzászólásokat.Sztem akinek van kedve a [HUN] Karayel mehet. A múltkor a csabai dróngyártás kapcsán is mutatták, tegnap meg be volt mutatva a Szimulátorban.
De @Terminator a békéscsabai húskombinát fogja gyártani a karajt! Ez szerintem már biztos!Felesleges még egy olyan topik, amibe belinkeltek mindent még egyszer ami már itt vagy egy másik topikban le volt írva és mellé még sok irreleváns dolgot. Még mindig elég keveset tudunk. Majd ha lesz valami hivatalos bejelentés, gyáravató vagy valami, akkor létrehozom és áthelyezem innen oda a releváns hozzászólásokat.
Akkor Sziszi lesz majd a minőségellenőrDe @Terminator a békéscsabai húskombinát fogja gyártani a karajt! Ez szerintem már biztos!
Mit akarsz tudni róla? Ha a fórum keresési részében "karayel" -t ír, elegendő információt kaphat. Már sokszor megvitattuk itt.@Vlad, te tudsz valamit erről a drónról ?
Még wikiszócikke is van...@Vlad, te tudsz valamit erről a drónról ?