Ennyire nem vagyok grafomán mint te (ez két soros komment sértés tőled
), de annyit mondhatok: nem látom a fordulatot!
Mi itt a francia? Lassan 25 éve meglévő Mistal-indtóinkhot vettünk még "lőszert" - lévén, hogy mástól nem lehet bele skulót kapni. Semmilyen más franciát nem vettünk tudtommal az utóbbi időben! Még a közepes helikopterekre lehet mondani, bár az Airbus egy nemzetközi konszern - 225-ösöket gyártó részleg épp a franciknál van...
A HERO-drónok is inkább izraeliek, mint németek. A pletykák is PULS-ról szólnak, a kinézett kerekes tüzérség is német-izraeli...
Hol látsz te itt fordulatot?
Max. 5 sorban ha kérhetem!
Az a baj, hogy őt tudom, hogy hol és mit dolgozott a Zrínyin. A kinevezése előtt is tudtuk, hogy mivel volt benne a keze és gyanítom, hogy a mostani posztján is valami kis információ leszűrődik hozzá, hogy milyen prioritásokat képzelünk el.
A baj az, hogy rólad nem tudom, hogy az itteni fórum munkásságodon kívül mit dolgozol a Zrínyi összerakásán.
Vagyis van valaki, akinek a kijelentéseinek minimális hitelt tudok adni, ha ő azt mondja, hogy ez Orbán szemüvegén keresztül ez a Zrínyi francia-német orientációjú.
Gondolom mindenki számára érthető, hogy itt azért akarom leverni rajtad a port, mert éveken át ideológiai főmegmondónk voltál, hogy a magyar vezetés szintén ideológiai megfontolásból minden más fajta beszerzést elkaszál, csak a török-izraeli-német szentháromságból vásárolunk, erre a miniszter kijelenti, hogy
ebből kettő nem is szempont, hogy milyen nemzetiségű. És amikor azt mondod, hogy amerikait soha nem venne, mert rosszban van egyik oldallal az USA-ban, megkérdeztem tőled, hogy miért amerikai fegyvert veszünk a NASAMS-ba, miért amerikai eredetű váltó van a Gidránban, akkor mindig kijelentetted, hogy ezek hiba a Mátrixban. Amikor megkérdeztem, hogy miért van egy halom svéd cucc a Honvédségben, akkor mindig az volt a válasz, hogy ez hiba a Mátrixban.
Én nagyon örültem volna annak az A4-es kifejtésnek, mert
eddig sokkal többet tettél, mint a fórum fő ideológusa.