Semmilyen rádiót nem tudsz belerakni, még egy Sepurát sem.Tippre celzsebnek (bw célzseb híján) bár rádiót nem látok ott de eredetileg valószínűleg az miatt került fel. Én nem most látok ilyet elsőnek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmilyen rádiót nem tudsz belerakni, még egy Sepurát sem.Tippre celzsebnek (bw célzseb híján) bár rádiót nem látok ott de eredetileg valószínűleg az miatt került fel. Én nem most látok ilyet elsőnek.
Hali kiemelném megint "ártartóból két féle változat is készült, egyik a képen is látható dupla, ezeket egy alapra varrták rá, és a szimpla verzió, amit idehaza főleg a vállhevedereken viseltek és rádió zsebként is funkcionált." Idézek a cikkből (nekem a vizes palack is belement ez fix mert ha ezt a fajtát kaptam mindig abba tartottam." CombatgearSemmilyen rádiót nem tudsz belerakni, még egy Sepurát sem.
Nem érted amit olvasol.Hali kiemelném megint "ártartóból két féle változat is készült, egyik a képen is látható dupla, ezeket egy alapra varrták rá, és a szimpla verzió, amit idehaza főleg a vállhevedereken viseltek és rádió zsebként is funkcionált." Idézek a cikkből (nekem a vizes palack is belement ez fix mert ha ezt a fajtát kaptam mindig abba tartottam." Combatgear
Nem kell olvasnom láttam sokakon hogy ott hordták vállon a rádiót a tarzsebbe én vizespalackomat szoktam tartani ilyen zsebbe nem a vallamon. Ahogy a srácnak a képen is valószínűleg ezért van ott ahol. És ahogy a blogon is írják. Tártartóból két féle változat is készült, egyik a képen is látható dupla, ezeket egy alapra varrták rá, és a szimpla verzió, amit idehaza főleg a vállhevedereken viseltek és rádió zsebként is funkcionált." Többsegeben az egy alapra várt 2 zsebét osztották. A szimpla zseb nem volt szűk .Nem érted amit olvasol.
Igen valami ilyesmirol beszeltek, meg ha jo akkor mi is azt vesszukAz futó projekt kb 1 éve. Most van csapatpróbán három fajta az új szabású egyenruhával.
Amelyik hadsereg nem fegyverkezik, az ruházkodik.Az futó projekt kb 1 éve. Most van csapatpróbán három fajta az új szabású egyenruhával.
Az hogy úgy néz ki mint egy zsák és a nadrágnak olyan mély az ülepe, hogy akadályozza a terepen való.mozgást.Amelyik hadsereg nem fegyverkezik, az ruházkodik.
Mi indokolja a 15M leváltását? Megszabadulunk a bocskaitól?
Úgy tudtam elégedett volt vele mindenki, és csak a korábbi gyors kopásról/fehéredésről hallottam.Az hogy úgy néz ki mint egy zsák és a nadrágnak olyan mély az ülepe, hogy akadályozza a terepen való.mozgást.
A Lőrincz tábornok által megvillantott verzió?A bocskai úgy tűnik nem vész el, csak átalakul.
Megint atalakitjak a bocskait?Az hogy úgy néz ki mint egy zsák és a nadrágnak olyan mély az ülepe, hogy akadályozza a terepen való.mozgást.
A bocskai úgy tűnik nem vész el, csak átalakul.
Megint atalakitjak a bocskait?
Mikor jon mar el az higy adnak egy normalis kinezetu sapkat ami melegben meg ved a napszurastol telen meg melegen tart…
ez egészen baseball-sapkásan néz ki...
Nem rosszabb ez, mint bármelyik tábori sapesz. Legalább nem úgy néz ki benne az ember, mint egy bohóc, hanem mint egy katona.
Terepen meg ott van a téli sapka, balaklava, kaland kalap.
Szerintem korrekt. Tényleg "hagyományos", világháborús beütéssel.ez egészen baseball-sapkásan néz ki...
Lőrincz Gábor dandártábornok új bocskait visel, vagy csak neki jobban áll mint a többieknek?
Ő valahogy nem tűnik olyan szerencsétlennek.
Altiszti folyóiratban van róla cikk. @Terminator be is rakta.Szerintem korrekt. Tényleg "hagyományos", világháborús beütéssel.
Kíváncsi vagyok az egyenruha új szabására is. Vajon feltűnt már valahol, csak nem vettük észre?
Anyaga, mintázata változhat?
Csak 2 számmal túl kicsi a pasinak, szerintem.
Nem rosszabb ez, mint bármelyik tábori sapesz. Legalább nem úgy néz ki benne az ember, mint egy bohóc, hanem mint egy katona.
Terepen meg ott van a téli sapka, balaklava, kaland kalap.
Szerinted.Csak 2 számmal túl kicsi a pasinak, szerintem.
Altiszti folyóiratban van róla cikk. @Terminator be is rakta.
Megjelent a Honvéd Altiszti Folyóirat 2024/03 száma.
Cikkajánló:
A 2015 M módosított gyakorlóruházat bemutatása
A világot madártávlatból látni
Gépek és pilóták filmen és a valóságban
Húzza be sz orráig mint egy bakter?A feje búbján van...