Harcérték szempontjából (ami a legfontosabb tulajdonsága egy harcjárműnek), az orrmotoros elrendezés a legjobb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez gyors volt. Már nekünk is kezdenék szállítani, ha nem b*sszák el ezt is.
tömegoszlatás
Néha szórakozik a klíma, de nem akarok panaszkodni, mégiscsak ti fizettétek...Lebuktatok! Tudjuk, hogy erre készültök, véditek Döbrögit a nép elől! Jó az élet 60pusztán?
FNSS - PARS 4x4 WHEELED ARMOURED COMBAT VEHICLE (WACV)
The PARS 4X4 Wheeled Armoured Combat Vehicle is designed to undertake special operational roles such as advanced surveillance, antitank and command and control.www.fnss.com.tr
Meg Gidrán mellé minek ilyen 4x4-es?Mi van vele? Úgy sem lesz ilyen sem!
Ez kellett volna a Gidrán helyett mellé egy csomó NM! Ez egy jó platform sok mindenhez is! De igen nagy hülyeség lenne a Gidrán mellé még egy 4x4-t rendszerben tartani! Akkor már inkább a Nomád! Sok sok Nomád!Meg Gidrán mellé minek ilyen 4x4-es?
Talán kicsit jobban páncélozott meg ha jó látom úszni is tud, de méretre ugyanaz...
Tipp: NMS helyére jöhet ez PARS 4x4. 4 fős személyzetet tud vinni, viszont úszik is ami felderítő feladatkörben előny lehet...Egy normális 8x8 flotta kellene! Jó ez a 4x4 de én pl Gidrán helyett ezt vettem volna! Tüzrrfelderítőnek, páncéltörőnek, drónoknak ez lenne a legjobb! Vagy a NM!
Állítóleg NM sokat javított a korábban Palkó által gáncsolt török vonalon...Hátha a csodákat tőle váró Nagy Márton meg veszi! Ha már a RM lobbista Palkó távozott és megkapta a smucig Varga posztját!
Hátha lesz akkor egyezer egy normális 8x8! En az izraeli vonalra vagyok ráállva! Ott várnék már valami eredményt! Ezt a kerekest elengedtem jó néhány évre!Tipp: NMS helyére lehet ez PARS 4x4. Pár hónapja a FNSS 100%-os tulajdonosa lett a NUROL, szóval a PARS család is teljesen az övék lett.
Állítóleg NM sokat javított a korábban Palkó által gáncsolt török vonalon...
Ja! Örüljünk ha Gidrán lesz!Fölöslegesen megy most itt ezen a rugózás.
Oruljunk ha egyantalan a letfentartashoz szukseges dolgokon felul vesz valamit a seregJa! Örüljünk ha Gidrán lesz!
Nem értem miért nem mondják vissza a Skyfoxok felét: vagy 80-100 millió dodót lehetne spórolni...Oruljunk ha egyantalan a letfentartashoz szukseges dolgokon felul vesz valamit a sereg
Bass@ak meg!Ugyanezért az RM 20+ milliót kér (BOXER CRV Lance toronnyal)...
Nyugodtan adják ennyiért - csak ne nekünk!Bass@ak meg!