[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 838
3 909
113
1744563721550-webp.525013
Na, ez azér még suttogó propagandának is gyanús.

• Tetszik
Reactions: endre

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 641
46 757
113
Egy igen fontos ok miatt igen: pénzbe kerül...

(Viszont a kombinálgato hülye agyam alapján: valszeg már a politika tudja, mi lesz a NATO követelmény és kb a szerbek az egyetlenek a piacon, akikkel még nem rugtuk össze a port/nem tartanak minket total fasznak.
Még.)
Hááát már lassan az is alakul... :p
A szovjet szarok megvételért cserébe ők komolyabb vásárlásokat várnának, de eddig lőszeren kívül nem vettünk semmit.
Velük is az van mint a törökökkel: sokat ígértünk, aztán szinte semmit nem tartottunk be belőle...eddig legalábbis. Nem úgy tűnik hogy ez megváltozna...

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 838
3 909
113
Hááát már lassan az is alakul... :p
A szovjet szarok megvételért cserébe ők komolyabb vásárlásokat várnának, de eddig lőszeren kívül nem vettünk semmit.
Velük is az van mint a törökökkel: sokat ígértünk, aztán szinte semmit nem tartottunk be belőle...eddig legalábbis. Nem úgy tűnik hogy ez megváltozna...
Az idő nekünk dolgozik! :)

De a sima lazar 3-as a sorhajós oldalütegével nekem hátborzongás.

• Tetszik
Reactions: Aladeen

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 838
3 909
113
Akkor már a Lazanski - nekem az tetszik. Persze mennyire megbizható azt nem tudom, abban kevésbé bízok, de ha már szerb cucc, akkor azt kéne...
Ha már szerb cucc, akkor Nora...
Nem tudom. Lazar nekem valahogy nemgyerebe. Ránzek azokra az a nagy ablakos oldallőrésekre, és elmegy a bizodalmam a fejlesztőcsapatban.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
52 105
87 818
113
Nem tudom. Lazar nekem valahogy nemgyerebe. Ránzek azokra az a nagy ablakos oldallőrésekre, és elmegy a bizodalmam a fejlesztőcsapatban.
Ezen nincs is mit csodálkozni. Egy ilyen páncélablakos jármű védettsége is nehezen definialható, mert a páncélüveg csak néhány talalatot bír ki de 1 után már használhatatlan, mert annyira bepókhálósodik.

Persze mondhatjuk, hogy harc közben egy acéllappal lefedjük, csak akkor meg semmi ertelme annak, hogy odarakták.

• Tetszik
Reactions: bel and borisz

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 780
35 468
113
A Lazar 3M-en már nincs is ablak. (És gyanítom, ha a megrendelőnek az az óhaja, akkor a korábbi verziókról is simán elhagyható)
LAZAR%203M%20-%20v1.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Hortator

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
52 105
87 818
113
A Lazar 3M-en már nincs is ablak. (És gyanítom, ha a megrendelőnek az az óhaja, akkor a korábbi verziókról is simán elhagyható)
LAZAR%203M%20-%20v1.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez a Projekt áll, mert kb minden is orosz volt benne, azok meg megharagudtak amiért a szerbek hadianyagot adtak az ukránoknak. Szóval ez még annyira sincs mint a Lazar 3.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 780
35 468
113
Ez a Projekt áll, mert kb minden is orosz volt benne, azok meg megharagudtak amiért a szerbek hadianyagot adtak az ukránoknak. Szóval ez még annyira sincs mint a Lazar 3.
Én ismerek egy olyan országot, ahol az ilyen projekteket szeretik. :confused:
Lehetne közösen fejleszeni, ha idő amúgy is van rá, mert állítólag nem prioritás a 8x8. A felvidékieknek meg "van" a Turra-30-as tornyuk. [félig irónia]

Nem csak a torony jött az oroszoktól? A hatáslánc pl. Caterpillar, ha jól hallottam az egyik videóban.

• Tetszik
Reactions: Hortator