Kivéve! A kivételekre kondicionálunk?Kivéve ha muszáj.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kivéve! A kivételekre kondicionálunk?Kivéve ha muszáj.
Na, ez azér még suttogó propagandának is gyanús.
Mi?Az is tökéletes lenne. Hogy állunk vele?
Szerintem faszsagNa, ez azér még suttogó propagandának is gyanús.
Sztem ez ott bukik hogy 20 db minek nekünk próbának?Na, ez azér még suttogó propagandának is gyanús.
Egy igen fontos ok miatt igen: pénzbe kerül...Szerintem faszsag
Itt az eredetiNa, ez azér még suttogó propagandának is gyanús.
Hááát már lassan az is alakul...Egy igen fontos ok miatt igen: pénzbe kerül...
(Viszont a kombinálgato hülye agyam alapján: valszeg már a politika tudja, mi lesz a NATO követelmény és kb a szerbek az egyetlenek a piacon, akikkel még nem rugtuk össze a port/nem tartanak minket total fasznak.
Még.)
Az idő nekünk dolgozik!Hááát már lassan az is alakul...
A szovjet szarok megvételért cserébe ők komolyabb vásárlásokat várnának, de eddig lőszeren kívül nem vettünk semmit.
Velük is az van mint a törökökkel: sokat ígértünk, aztán szinte semmit nem tartottunk be belőle...eddig legalábbis. Nem úgy tűnik hogy ez megváltozna...
Akkor már a Lazanski - nekem az tetszik. Persze mennyire megbizható azt nem tudom, abban kevésbé bízok, de ha már szerb cucc, akkor azt kéne...Az idő nekünk dolgozik!
De a sima lazar 3-as a sorhajós oldalütegével nekem hátborzongás.
Honnan szedted. AsszonysutyorgóbólSzerintem faszsag
ErdelybolHonnan szedted. Asszonysutyorgóból
Amúgy èn már bármit el tudnèk kèpzelni.
Ha már szerb cucc, akkor Nora...Akkor már a Lazanski - nekem az tetszik. Persze mennyire megbizható azt nem tudom, abban kevésbé bízok, de ha már szerb cucc, akkor azt kéne...
Ezen nincs is mit csodálkozni. Egy ilyen páncélablakos jármű védettsége is nehezen definialható, mert a páncélüveg csak néhány talalatot bír ki de 1 után már használhatatlan, mert annyira bepókhálósodik.Ha már szerb cucc, akkor Nora...
Nem tudom. Lazar nekem valahogy nemgyerebe. Ránzek azokra az a nagy ablakos oldallőrésekre, és elmegy a bizodalmam a fejlesztőcsapatban.
A Lazar 3M-en már nincs is ablak. (És gyanítom, ha a megrendelőnek az az óhaja, akkor a korábbi verziókról is simán elhagyható)Ha már szerb cucc, akkor Nora...
Nem tudom. Lazar nekem valahogy nemgyerebe. Ránzek azokra az a nagy ablakos oldallőrésekre, és elmegy a bizodalmam a fejlesztőcsapatban.
Ez a Projekt áll, mert kb minden is orosz volt benne, azok meg megharagudtak amiért a szerbek hadianyagot adtak az ukránoknak. Szóval ez még annyira sincs mint a Lazar 3.A Lazar 3M-en már nincs is ablak. (És gyanítom, ha a megrendelőnek az az óhaja, akkor a korábbi verziókról is simán elhagyható)
![]()
Én ismerek egy olyan országot, ahol az ilyen projekteket szeretik.Ez a Projekt áll, mert kb minden is orosz volt benne, azok meg megharagudtak amiért a szerbek hadianyagot adtak az ukránoknak. Szóval ez még annyira sincs mint a Lazar 3.
A Lazar 3M vagy a Lazanski?Ez a Projekt áll, mert kb minden is orosz volt benne, azok meg megharagudtak amiért a szerbek hadianyagot adtak az ukránoknak. Szóval ez még annyira sincs mint a Lazar 3.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..