Végülis jogos volt a feltételezés Szijjártó új kinevezése miatt.Tegnap betettem, mert Szijjártó ma kiutazott, Pali meg benézte.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Végülis jogos volt a feltételezés Szijjártó új kinevezése miatt.Tegnap betettem, mert Szijjártó ma kiutazott, Pali meg benézte.
Futómű ?ez jó mekkora részarányba? és milyen szegmensekbe?
Dehogy ket even belul, 5 evrol van szo, a tervezese 2020-ban indult.Két éven belül összeraknak egy prototípust, és aztán véglegesítik is?
Hát még a Lynx is csúszik.
Dehogy ket even belul, 5 evrol van szo, a tervezese 2020-ban indult.
Jaj, baszki, 2020 ota megy a program, lasd a temaindito kommentemet, ne bosszants mar.2025 az két év múlva lesz az én matekom szerint. De mindegy is kíváncsian várom, hogy bármikor bármi lesz-e ebből.
Attól még abszolút jó a következtetése.Jaj, baszki, 2020 ota megy a program, lasd a temaindito kommentemet, ne bosszants mar.
Nem, total teves. A kerdese arrol szolt, hogy ket eve alatt lesz kesz, ami hulyeseg. Nem ket ev alatt lesz keszen a proto, hanem 5 ev alatt, mert 2020 ota tervezik.Attól még abszolút jó a következtetése.
Nem, total teves. A kerdese arrol szolt, hogy ket eve alatt lesz kesz, ami hulyeseg. Nem ket ev alatt lesz keszen a proto, hanem 5 ev alatt, mert 2020 ota tervezik.
Erre gondolok.De mindegy is kíváncsian várom, hogy bármikor bármi lesz-e ebből.
Ja, hat azt mindannyian.Erre gondolok.
Egyenlőre úgy néz ki kiseggelünk a hitron mögül, nincs időnk rá várni.A kerdes az volt, hogy lesz-e proto 2025-re... szerintem valami tutira lesz, de hogy lesz-e belole vegul termek es meg lesz-e rendelve, az meg kerdes.
Semmi nem utal rá, hogy kiseggeknénk a Hitronból.Egyenlőre úgy néz ki kiseggelünk a hitron mögül, nincs időnk rá várni.
A semminél pedig jobb a patria xp, fnss pars 4, vagy otokar arma 2.
Óh dehogynem.Semmi nem utal rá, hogy kiseggeknénk a Hitronból.
Igen, ezért írtam, hogy kerekes vonalon nagyon hirtelen is lehetne lépni. Ha meg a jelenlegi pénzügyi opciókat nézzük, akkor az XP-től el is lehet köszönni.Egyenlőre úgy néz ki kiseggelünk a hitron mögül, nincs időnk rá várni.
A semminél pedig jobb a patria xp, fnss pars 4, vagy otokar arma 2.
Kriss szerint semmilyen elköteleződésünk nincs a projekt mellett, csak egy szándéknyilatkozat, ami egyenlő a sajtpapírral. Más arról számolt be, hogy északon keresgélünk 8x8-at. A patria ugye adja a gyártást, ami nekünk meg is felelhet. A törökök pedig tolják nekünk az fnss és otokar termékeket, ami szegről végről Erdogan családjához tartozik a nurolon keresztül. Szintén elhangzott itteni katonák részéről, hogy az is jó volna nekünk, csak legyen valami (nem mbombe).Semmi nem utal rá, hogy kiseggeknénk a Hitronból.
Remélem xp, de ha török akkor arma 2. A pars családtól idegenkedek, de kíváncsi volnék egy objektív összehasonlításra a két török 8x8-ról.Igen, ezért írtam, hogy kerekes vonalon nagyon hirtelen is lehetne lépni. Ha meg a jelenlegi pénzügyi opciókat nézzük, akkor az XP-től el is lehet köszönni.
a Pars úgy viszonyul az ARMA-hoz mint pl a boxer a fuchshoz.Remélem xp, de ha török akkor arma 2. A pars családtól idegenkedek, de kíváncsi volnék egy objektív összehasonlításra a két török 8x8-ról.
Ennyivel magas színvonalú? Te megfelelőnek tartanád a pars 4-et a honvédség számára? Persze magyarosítva, lance 2 toronnyal, strike shield-el.a Pars úgy viszonyul az ARMA-hoz mint pl a boxer a fuchshoz.
Fordítva.Ennyivel magas színvonalú? Te megfelelőnek tartanád a pars 4-et a honvédség számára? Persze magyarosítva, lance 2 toronnyal, strike shield-el.
Az szerintem mindent elmond, hogy a PARS családnak már mind 6x6-ban, mind 8x8-ban is a 4. generációját fejlesztik.Remélem xp, de ha török akkor arma 2. A pars családtól idegenkedek, de kíváncsi volnék egy objektív összehasonlításra a két török 8x8-ról.