Deee van négy fotóm de hogy lehet ide felrakni??Ha ennyire látod nem tudod lefotózni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Deee van négy fotóm de hogy lehet ide felrakni??Ha ennyire látod nem tudod lefotózni?
Ez is szürke és kb. illik rá a leírás...Nem! ...a kísérő járművek rendszáma MH... akárhogyan nézem ez pont úgy néz ki szürkén minden festés torony meg minden nélkül a közel lévő kerekeivel a kerekek közötti elválasztás nélkül mint egy dán Piranha ..
Rakd fel bármiylen fotómegszotóra és tedd ide a linkjét.Deee van négy fotóm de hogy lehet ide felrakni??
Fél órája írták le neked...Deee van négy fotóm de hogy lehet ide felrakni??
Nem! Amit nekem mutattak piranha III van
Látjátok? Előtte is azt visznek...jól beazonosítottam??
Én nem jövök rá ez melyik típusLátjátok? Előtte is azt visznek...jól beazonosítottam??
Oda nem mehet, mert Svájc nem engedi!Ez tuti ukriba megy!
Esélyesen, de nem magyar trailer viszi az tuti.Ez tuti ukriba megy!
Köszi Busho3301! És köszi Terminator! Tényleg Isten vagy!!...nem is láttam amíg nem írtál!! Most már hála nektek mindig fel tudok tenni fotót!
nem ukránba moldvába és igen dániából jó meglátás
Tényleg bakker a moldàvok kapnak piranhát valami segélybennem ukránba moldvába és igen dániából jó meglátás
Ajjaj!! Akkor nem is láttunk semmit!!Esélyesen, de nem magyar trailer viszi az tuti.
Hát a képeken rendszám nem látszik.Ajjaj!! Akkor nem is láttunk semmit!!
Csak én rajzoltam oda...a rendszámot sem láttam hogy MH...fikció az egész! Törlöm is a képeket a telómról...és Shredittel!!!
"Nézzen a fénybe! Csak román horror-karavánt látott az ismerőse! Amiket lomizták németeknél és éppen vitték eladni a bolgároknak!"
..."Csak román horror-karavánt látott az ismerősöm!... Amiket lomizták németbe és viszik eladni a bolgároknak!"