Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mintha nekünk olyan nagy élmény lenne adott esetben a szakadt BTR-ekkel háborúzni...
mert oda mi való?Nem, de ez sem arra való, ami pl. Ukrajnában megy.
Így van, a híres román minőség megéri.a pénzét.Azok amúgy korrekt gépek ár érték arányban.
Nem sok minden készül belőle náluk.Így van, a híres román minőség megéri.a pénzét.
Hat ha Lynxre gondoltal, valoiban semmit nem ernek. Plane, hogy ennek megfeleloen APCnek rendszeresitik oket neg a romanok is.Azok semmit nem érnek majd a tunningolt BTR-hez képest!
Azok amúgy korrekt gépek ár érték arányban.
Amíg háborúba nem kell menni velük biztosan.
Ezek APCk es annak is lesznek hasznalva. Pont semmifele direkt haboruzasra nem jok.Mire alapozzátok a véleményeteket?
Hát közepes páncélzat közepes de korrekt fegyverzet és szenzoros képességek ( semmi fancy ) közepes árfekvés.Ezek APCk es annak is lesznek hasznalva. Pont semmifele direkt haboruzasra nem jok.
AMV-t vagy Piranha V-öst vennél inkább?Hát közepes páncélzat közepes de korrekt fegyverzet és szenzoros képességek ( semmi fancy ) közepes árfekvés.
Korrekt képességek. Egy igazi igásló a cucc. Arra teljesen jó is. A btr cseréjét hasonló elgondolás alapján kéne majd egyszer megoldani. Egy öszvér amiből sok kell.
Azt nem tudom milyen páncèlvédelmet kértek mondjuk.
Lvl IV?
Amv-t.AMV-t vagy Piranha V-öst vennél inkább?
Ahogy hallottam a finn irány inkább esélyesebb nálunk mint a piránya, bár ez a beszerzés is eléggé a jövő ködébe vész...sajnos.
Olcsók (állítólag AMV árának közel fele az ARAM-2) , de műszakilag nem tudom hozzák-e az AMV szintéjét...De leginkább törököt az árfekvés miatt.
Nem kell hoznia, csak ne legyen sokkal gyengébb.Ahogy hallottam a finn irány inkább esélyesebb nálunk mint a piránya, bár ez a beszerzés is eléggé a jövő ködébe vész...sajnos.
Olcsók (állítólag AMV árának közel fele az ARAM-2) , de műszakilag nem tudom hozzák-e az AMV szintéjét...
Akkor egy olcsó 6x6 is elég lehet erre az APC feladatra: ezek tényleg nagyon olcsók (1-2 millió EUR), így sok lehet belőle.Nem kell hoznia, csak ne legyen sokkal gyengébb.
Sok kell belőle ez a lényeg.
AHogy en is magyarazom mar egy eve legalabb...Amv-t.
De leginkább törököt az árfekvés miatt.
Hagyjuk mar a 6x6-ot. Ha a BTR-t akarjuk cserelni, arra 8x8 kell. Abbol meg a torok a 90-95%-at hozza az AMV XPnek, de annak 60% araert. Amint azt mar sokszor leirtam, nagy mennyisegu 8x8 IFV kellene, es ha Hitronbol nem lett semmi, akkor a torok verhetetlen ebben, plane sajat gyartassal, amit szerintem biztosan megadnak egy 400-500 darabos rendelesnel.Akkor egy olcsó 6x6 is elég lehet erre az APC feladatra: ezek tényleg nagyon olcsók (1-2 millió EUR), így sok lehet belőle.
8-10 fő ezekben is elfér benne, level4-re felhúzhatóak. Gépágyús RC tornyot is elbírnak...
Rendszerhordozónak is jó: légvédelmis, aknavetős, stb.
Akkor mit adnak hozzá? A még nagyobb "koponyát"?Nem sok minden készül belőle náluk.
Hat ha nem basszuk fel a törököt a gidrannal és nem ragaszkodnánk bizonyos dolgokhoz lehet most erről beszélnénkAmv-t.
De leginkább törököt az árfekvés miatt.
Mondjuk APC, nem IFV, azt tegyuk hozza.Már megint belelóg a kezünk a bilibe. 1-2millió EUR-ért a román Piranhával megegyező képessegű 6×6-os... Ha létezne ilyen, akkor az egész világ azt venné 1000 számra.
Plusz 50% uzemben tartani, mert a legproblemasabbat sikerult a piacrol megcsipniuk.Csak az EPBIT torony magaban 1-2 milla rajtuk.
Kevered a samsonnel nem az a nyűgős?Mondjuk APC, nem IFV, azt tegyuk hozza.
Plusz 50% uzemben tartani, mert a legproblemasabbat sikerult a piacrol megcsipniuk.