Csak szövöm az összeesküvés elméleteket! Nincs lóvé tudom! A gyerek meg álmodozhat nem?Mindenre mehet amit akarsz ha kifizeted. De amúgy hányadszorra futjuk már a hasonló köröket?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak szövöm az összeesküvés elméleteket! Nincs lóvé tudom! A gyerek meg álmodozhat nem?Mindenre mehet amit akarsz ha kifizeted. De amúgy hányadszorra futjuk már a hasonló köröket?
Azt tudom de nincs ráintegrálva egyelőre semmi és ráutaló infó sincs, hogy a törökök rátették volna.
Hát a pulat és az Akkor van rajta a grafikán, de ezen kívül máshol nem látni őket. Gondolom ha kifizeted felteszik ráElőbb láttam a honlapon. Leírásban, képek meg minden. Nem is számítottam rá, hogy van rajta amúgy.
![]()
FNSS - PARS ALPHA 8x8 New Generation AFV
www.fnss.com.tr
A 3M orrán az az ajtó mi célt szolgál? A túl magas sofőrök kidugják a lábukat? Mint amikor régen öreganyám levágta a gumit a tornacipő orrán, ha kinőttük.
Itt elég jól látszik a Lazar 3M és a Lazanski közti különbség
Az alsó a hidraulikus csörlő helye, a felső meg egy szerelőnyílás a motornak.A 3M orrán az az ajtó mi célt szolgál? A túl magas sofőrök kidugják a lábukat? Mint amikor régen öreganyám levágta a gumit a tornacipő orrán, ha kinőttük.
Más járműveken nem rémlik, hogy láttam volna ilyet. Valahogy nem vágom, kinek és miért jó előrefelé kiszállni - még muszájból se. Akkor már inkább alul, mint egyes tankokon.
Az alsóra gondoltam, köszi.Az alsó a hidraulikus csörlő helye, a felső meg egy szerelőnyílás a motornak.
Hát a pulat és az Akkor van rajta a grafikán, de ezen kívül máshol nem látni őket. Gondolom ha kifizeted felteszik rá
Ugye ez most csak valami kibaszott hülye vicc??
Ugye?
Az megvan (én egy ideje nem nézem mindennap az oldalt), csak arra kérdeztem rá, hogy ez most komoly-e….Nem rosszból, de napok óta erről megy itt a szöveg.
Sok évig nem lesz itt kerekes harcjármű véve.Az megvan (én egy ideje nem nézem mindennap az oldalt), csak arra kérdeztem rá, hogy ez most komoly-e….
Mondjuk sokáig nem is kellett kerekes bizbaszt beszerezni, mert a 90-es évek óta vannak a BTR-ek is.Valahol tényleg nevetséges, hogy a rendszerváltás óta nem tudtunk olyan egyszerű beszerzést se megejteni - normális módon - mint ilyen kerekes bizbasz.
Úgy emlékszem, már az MN-nek is volt egy kisebb mennyiség.Mondjuk sokáig nem is kellett kerekes bizbaszt beszerezni, mert a 90-es évek óta vannak a BTR-ek is.
2015-re le kellett volna váltani az új kerekes platformnak a 2010-es tervek szerint.Mondjuk sokáig nem is kellett kerekes bizbaszt beszerezni, mert a 90-es évek óta vannak a BTR-ek is.
Ilyenkor azért kinyílik a bicska az ember zsebében.2015-re le kellett volna váltani az új kerekes platformnak a 2010-es tervek szerint.
15Még van 7,5 hónap....
Valami nagyon halovány emlékeim szerint amikor megkapta a sereg, akkor volt egy kis nászidőszak, mert hát csak a PSZH-t váltotta, de pl a HÖR már konkrétan visszadobta, hogy ez egy zsák szar, nem tudjuk használni, utána meg jöttek az iraki tapasztalatok, ahol már végképp kijött mindenkinek, hogy a gép egy zsák fos.2015-re le kellett volna váltani az új kerekes platformnak a 2010-es tervek szerint.
Hát a Zrínyi a Lövész 2020 program alapjain indult el. Ami 2010-ben lett felvázolvaIlyenkor azért kinyílik a bicska az ember zsebében.
Akkor legyen az új dátum 2045 az realis lehetHát a Zrínyi a Lövész 2020 program alapjain indult el. Ami 2010-ben lett felvázolva![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..