Én itt inkább a mai első hozzászólásodra értettem, de a lényeg, hogy itt vagy
.
Nyitni kell arra, amerre csak tudunk és Afrikában sok lehetőség (mint mindig), mert az EU-ban mi eléggé a végén kullogunk, és sajnos nem sok segítséget kapunk ugye főleg mostanában, bár ez inkább a politika hibája lehet.
Én sem rajongok a 139-esért, de ahogy írtam HA a spagetti westernesek
kormányilag is támogatják ami beszerzésünket, akkor talán benne lennének szárazföldi járművek/fegyverek licencében, eladásában. Gondoljatok bele, hogy milyen jól jönne egy
Freccia szintű pszh, vagy talán a
B1 Centauro. A poén az, hogy ezt a két járgányt az oroszoknak is elküldték tesztelni, ők meg legutóbb azt nyilatkozták, hogy nem kívánnak komolyabb külföldi járművet rendszeresíteni, amit szerintem kamuszöveg. A rusziktól is vásárolhatnánk ez igaz, de az a baj, hogy ők nem tudnak olyan gépet felmutatni a tankokon kívül amit szerintem mi rendszeresíteni tudnánk és jó is lenne, sajnos ilyen téren is a nyugati termékek maradnak. Persze most itt filozofálok meg minden és bilibe ér a kezem,de már annak is örülni fogok, hogyha egyáltalán lesz kávédarálónk nemhogy új pszh meg a többiek, pedig nagyon ráférne a szárazföldi csapatainkra a fejlesztés.