Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oda meg pláne nem megyünk, én meg amúgy sem hisz a Guadalupei Szűzet imádom!Vigyázó szemetek Jeruzsálemre vessétek...
Nem is köll odamenned, de ha arrafelől gyönnek a fehérleples turbánosok köveket (esetleg festékes kannákat) dobálni, ottan már tuggyák őket kezelni. Erre utáltam.Oda meg pláne nem megyünk, én meg amúgy sem hisz a Guadalupei Szűzet imádom!
Az állomány nem ért veled egyet a kérdésben
lelked a pokolban fog égni az idők végezetéig ....Ennek itt a helye, hogy ki mit gondol erről...
Érdekes, hogy itt is Lance 2.0-es tornyot írnak, meg a román cikken is lance 2.0-at írtak.
Ungarn hat den Lynx KF41 in der Version Schützenpanzer bestellt, mit einem bemannten Lance 2.0-Turm, der mit einer 30-mm-Kanone bewaffnet ist.
Das entstehende Kompetenzzentrum für Entwicklung, Fertigung und Wartung
Akkor a Wotan 35 csere sem lesz sci-fi, sem megfizethetetlen. Már ha egyáltalán akarjuk.Érdekes, hogy itt is Lance 2.0-es tornyot írnak, meg a román cikken is lance 2.0-at írtak.
Ilyet már vki olvasott? Fizetős tartalom, de nem elérhetetlen. A cikkben volt a hivatkozás.
Ha a következő 20 évben 30-assal fognak futni akkor sincs nagy baj.. Addigra meg úgyis megérik az upgrade amúgy is, még akkor sem lesz késő.Akkor a Wotan 35 csere sem lesz sci-fi, sem megfizethetetlen. Már ha egyáltalán akarjuk.
Itt a fórumon olvastam, hogy a cseheknek is lance 2.0 lesz mert nekik is fontos, hogy később át tudjanak térni amikor mindenki áttér. Ebből én már gondoltam, hogy mi is a 2.0-át vettük. Persze elősször ott is nyernie kell a Lynx-nek.Akkor a Wotan 35 csere sem lesz sci-fi, sem megfizethetetlen. Már ha egyáltalán akarjuk.
- Vincent? Vincent! Örülünk?Ungarn hat den Lynx KF41 in der Version Schützenpanzer bestellt, mit einem bemannten Lance 2.0-Turm, der mit einer 30-mm-Kanone bewaffnet ist.
A képen látható camo-val a KF41-ről a legkorábbi kép szeptember 10-i. Régebbit nem találtam. Ez a cseh festés megspékelve világosbarnával. Lehet, hogy ezt a gépet nekünk rakták össze az RM-nél? Hogy a HTKA pánikba esett fórumozói láthassák a megrendelt konfigurációt
Igen. Végül is tényleg sok apróság van.Abdulnak nem nagyon van rombolópuskája. Egyéb helyzetben a rombolópuskával szerintem nem a szenzorral mennek, elég kicsi cél, sokat kell kiszedni, hogy hatása legyen, mire mindent sikerülne eltalálni, rég felfedted magad. Nem életszerű.
Abdulnak nem nagyon van rombolópuskája. Egyéb helyzetben a rombolópuskával szerintem nem a szenzorral mennek, elég kicsi cél, sokat kell kiszedni, hogy hatása legyen, mire mindent sikerülne eltalálni, rég felfedted magad. Nem életszerű.