Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!Ez ausztrál.Onnam ismered meg,hogy szép a színe.

Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!Ez ausztrál.Onnam ismered meg,hogy szép a színe.

Látom kapott előtetőt a pajta.

Nyugodj meg, az átadásig egy deka kép nem lesz,de akkor majd megint fanyaloghatok.Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!![]()
Tároló,pl a kanadaiak a LAV III-on ott hordágyat tartanak.Látom kapott esőbeállót a pajta.
Tudja valaki, hogy mi ez? A gyári grafikán mintha az aktív védelem blokkjai lettek volna rajta felülről, de azon kívül?
Szerintem málházni lehet rá. Eső ellen nem a legjobb, mivel lyukacsos.Látom kapott esőbeállót a pajta.
Tudja valaki, hogy mi ez? A gyári grafikán mintha az aktív védelem blokkjai lettek volna rajta felülről, de azon kívül?
Gusztustalan ez a festés! Nézd szokat a kannákat! Ahh csak 30-as lett rajta! Ez a torony nem aza torony! Nem tudom miről beszélsz @dudiNyugodj meg, az átadásig egy deka kép nem lesz,de akkor majd megint fanyaloghatok.

És valóban. Köszi a válaszokat, @dudi -nak is.Szerintem málházni lehet rá. Eső ellen nem a legjobb, mivel lyukacsos.
Tábortüzet lehetne rakni a közepén!

Ja, hat azon nincs StrikeShield.Tároló,pl a kanadaiak a LAV III-on ott hordágyat tartanak.

Ügyes trükk a nagy tévé középre, így majd biztosan be lehet szoktatni a lövészeket...Tábortüzet lehetne rakni a közepén!![]()

Tolhatják a Netflixet éjjel nappal!Ügyes trükk a nagy tévé középre, így majd biztosan be lehet szoktatni a lövészeket...![]()

Ahh, hogy Kovi filmjeit ilyen gyorsan kizártátok, ahh...Tolhatják a Netflixet éjjel nappal!![]()
A híres felsőpolcos filmek, retróba egy szinkronnal!Ahh, hogy Kovi filmjeit ilyen gyorsan kizártátok, ahh...
Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)A híres felsőpolcos filmek, retróba egy szinkronnal!
Ha engem kérdezel szinkronnal viccesebb, amikor egy unott hang amit nem tudsz eldönteni, hogy ffi e vagy nő tolja alá..Meggyalázzuk a Lynx-et es még itt sincsen! Szégyelljétek magatokat!Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)
Az eredeti képhez mehet akár egy David Attenborough-féle sorozatból kivágot szinkron és majd miután leszerelnek, meg lesz oldva a biológiatánár hiány Mo-n.Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)

Günteeer...?Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..