Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!Ez ausztrál.Onnam ismered meg,hogy szép a színe.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!Ez ausztrál.Onnam ismered meg,hogy szép a színe.
Látom kapott előtetőt a pajta.
Nyugodj meg, az átadásig egy deka kép nem lesz,de akkor majd megint fanyaloghatok.Kezdtem örülni hogy a miénket szerelik és valaki elkapta a pillanatot! Plán örültem a festés miatt!
Tároló,pl a kanadaiak a LAV III-on ott hordágyat tartanak.Látom kapott esőbeállót a pajta.
Tudja valaki, hogy mi ez? A gyári grafikán mintha az aktív védelem blokkjai lettek volna rajta felülről, de azon kívül?
Szerintem málházni lehet rá. Eső ellen nem a legjobb, mivel lyukacsos.Látom kapott esőbeállót a pajta.
Tudja valaki, hogy mi ez? A gyári grafikán mintha az aktív védelem blokkjai lettek volna rajta felülről, de azon kívül?
Gusztustalan ez a festés! Nézd szokat a kannákat! Ahh csak 30-as lett rajta! Ez a torony nem aza torony! Nem tudom miről beszélsz @dudiNyugodj meg, az átadásig egy deka kép nem lesz,de akkor majd megint fanyaloghatok.
És valóban. Köszi a válaszokat, @dudi -nak is.Szerintem málházni lehet rá. Eső ellen nem a legjobb, mivel lyukacsos.
Tábortüzet lehetne rakni a közepén!
Ja, hat azon nincs StrikeShield.Tároló,pl a kanadaiak a LAV III-on ott hordágyat tartanak.
Ügyes trükk a nagy tévé középre, így majd biztosan be lehet szoktatni a lövészeket...Tábortüzet lehetne rakni a közepén!
Tolhatják a Netflixet éjjel nappal!Ügyes trükk a nagy tévé középre, így majd biztosan be lehet szoktatni a lövészeket...
Ahh, hogy Kovi filmjeit ilyen gyorsan kizártátok, ahh...Tolhatják a Netflixet éjjel nappal!
A híres felsőpolcos filmek, retróba egy szinkronnal!Ahh, hogy Kovi filmjeit ilyen gyorsan kizártátok, ahh...
Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)A híres felsőpolcos filmek, retróba egy szinkronnal!
Ha engem kérdezel szinkronnal viccesebb, amikor egy unott hang amit nem tudsz eldönteni, hogy ffi e vagy nő tolja alá..Meggyalázzuk a Lynx-et es még itt sincsen! Szégyelljétek magatokat!Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)
Az eredeti képhez mehet akár egy David Attenborough-féle sorozatból kivágot szinkron és majd miután leszerelnek, meg lesz oldva a biológiatánár hiány Mo-n.Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)
Günteeer...?Nem tudom azok szinkronnal rosszabbak vagy eredeti nyelven . (Ohh mein gott, Günther !! Schnell!)