jó magas az épület , majdnem 8 toi toi wc magasságú , (16-17 méter)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amint azért látható,ez nem lesz egy nagy,valódi szerelősort tartalmazó gyár.Manufaktúrális kis sorozatú gyártáshoz az felesleges.
Hát így ránéztéből lesz benne 4-5 szerelő állás meg emelő a nagyobb darabokhoz.
De miért rakták egymás tetejére a WC-ket?![]()
Hogy nyilvánvaló legyen a hierarchiaDe miért rakták egymás tetejére a WC-ket?
![]()
Amelyik csak oszlopokból állt?Szakmai ártalom.Voltam már pár ilyesfajta manufaktúrális üzemben.
Hát,kb 4 Airbus gyárban jártam,többek közöt Donauwohrtben is.Bukarestben a fenetudja már mi a neve gyárban,ahol a tankjaikat csinálták.TR125 tetején még álltam is.Akkoriban mondjuk elég ramaty állapotban volt.Brassoi IAR:Szerbeknél a Zastava fegyvergyárban,meg még pár érdekes helyen.Ilyen kis manufaktúrális üzemben vagy 70-80ban bitos.De különben a csúcs lipcsében volt betolatni az AN124 rakterébe.Röhögni fogsz,de joghurtot raktam le ott.Halál komolyan,22tonna joghurtot.Tripla A biztonsági minősitéses kamionsofőr eszement helyekre eljut.Kivancsi vagyok: hanyban is jartal eletedben, mondjuk itt jopar ipari multinal dolgozo forumtarshoz viszonyitva?![]()
A legfelsőbbe hogy járnak sz...ni???![]()
Ne csodálkozz, ha legközelebb a szolgálatoktól valaki megkeres, hogy "szeretnénk ha ezt a iciri-piciri kamerát mostantól magaddal vinnéd!"Hát,kb 4 Airbus gyárban jártam,többek közöt Donauwohrtben is.Bukarestben a fenetudja már mi a neve gyárban,ahol a tankjaikat csinálták.TR125 tetején még álltam is.Akkoriban mondjuk elég ramaty állapotban volt.Brassoi IAR:Szerbeknél a Zastava fegyvergyárban,meg még pár érdekes helyen.Ilyen kis manufaktúrális üzemben vagy 70-80ban bitos.De különben a csúcs lipcsében volt betolatni az AN124 rakterébe.Röhögni fogsz,de joghurtot raktam le ott.Halál komolyan,22tonna joghurtot.Tripla A biztonsági minősitéses kamionsofőr eszement helyekre eljut.
Nem a csarnok a nagy,hanem a 60hektár.Mit terveznek még oda?Oké,20 hektárt elfoglal a próbapálya.De mi lesz a maradék 35hektáron?Konkrétan ebben a cikkben említik a méretét azért a 25000 m2 nem kicsi.Bár nem tartozik a témához,de a harckocsigyárról már leszokhatnának a jó munkásember" médiamunkások.
https://www.jarmuipar.hu/2021/04/epul-harckocsigyar-zalaegerszeg_lynx_uzemen/
"A csaknem 60 hektáros területen épülő Lynx-üzem gyártócsarnoka Zala megyében az egyik legnagyobb méretű lesz a több mint 25 ezer négyezetméteres alapterületével. Dormán József, a kivitelező Záév Zrt. vezérigazgatója ezt azzal egészítette ki, hogy a mostani eseményen elhelyezett első két, 30 tonnás tartópillér mellett további 278 oszlopot állítanak fel. A több mint 14 méter belmagasságú, napelemes rendszerrel ellátott gyártócsarnokban 10 és 25 tonnás daruk mozgatják majd az alkatrészeket."
I guess hagynak helyet bővítésreNem a csarnok a nagy,hanem a 60hektár.Mit terveznek még oda?Oké,20 hektárt elfoglal a próbapálya.De mi lesz a maradék 35hektáron?
Ez a DTR magazin májusi számában volt, amit majdnem egy hónapja, május 6-án linkeltem a nemzetközi Lynx topikba. De szokás szerint ezt sem olvasta el, max 5 ember. Ahogy az áprilisi számot sem, ami meg Lynx-Redback különszám volt...
En igen, pontosan ezert emeltem ki belole a toronnyal kapcsolatos relevans kerdesre a valaszt.Ez a DTR magazin májusi számában volt, amit majdnem egy hónapja, május 6-án linkeltem a nemzetközi Lynx topikba. De szokás szerint ezt sem olvasta el, max 5 ember. Ahogy az áprilisi számot sem, ami meg Lynx-Redback különszám volt...
Ezeket mind így szerelik,ez nem Ford T modell... hogy fossák szalagon.Szakmai ártalom.Voltam már pár ilyesfajta manufaktúrális üzemben.
Basszus ha mindent elolvasnánk amit beraksz, nem maradna másra időnk.Ez a DTR magazin májusi számában volt, amit majdnem egy hónapja, május 6-án linkeltem a nemzetközi Lynx topikba. De szokás szerint ezt sem olvasta el, max 5 ember. Ahogy az áprilisi számot sem, ami meg Lynx-Redback különszám volt...
Minek?Ami igazán tikos rész,azt azér elzárják.Meg leginkább nem is az összeszerelő részben/üzemben gyártják,hanem oda viszik (legtöbbször kamionnal).Ha ilyen nehézgépmanufakturába szol az árú,legtöbbszor magában a csarnokban van a rakodás.Vegyes a dolog,mert van olyan is,hogy alig fér be a gyártmány a gyárba,de többnyire marha sok helyet elfoglalnak pl a futódaruk,az részegység előkészitők,festó és hegesztő részlegek,próbapadok,beállitórészlegek.És néha döbbenetesen kevesen dolgoznak egy hatalmas csarnokban.Mivel tudjuk,hogy évi 40-50db gyártása lesz,nekem nem nehéz analógiát találnom olyan helyekkel,ahol már jártam.Ráadásul az ilyen helyeken lassú és ovatos rakodások szoktak lenni.Mindet 5x végigellenőriznek,kimatekoznak.Közben az ember dumál velük kézzel-lábbal (ha van magyar melós,vagy beszélnek németül,akkor szóval is),elmegyek velük ebédelni a kantinba,stb.De magában az összeszereló csarnokban olyan extra titkos dolgot nem látsz.Páncéllemezben nem az a titok,hogy hogy néz ki,hanem az,hogyan készül.A becsavarozása az elemnek a helyére már nem titok.Ne csodálkozz, ha legközelebb a szolgálatoktól valaki megkeres, hogy "szeretnénk ha ezt a iciri-piciri kamerát mostantól magaddal vinnéd!"![]()
Sokat Kassel-ban sem lehet látni...Köszönöm szépen!![]()
Én azért el szoktam! De sosem érzem problémának, ha pár hónap múlva valamihez újra belinkelik....Basszus ha mindent elolvasnánk amit beraksz, nem maradna másra időnk.
Visszamenőleg pótoltam/likeoltam.![]()
Miért érzel kényszert, hogy fikázd ezt a gyárat?? Ezek biztositják, hogy politikafüggetlenül legyen modern magyar hadsereg!!!Amint azért látható,ez nem lesz egy nagy,valódi szerelősort tartalmazó gyár.Manufaktúrális kis sorozatú gyártáshoz az felesleges.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..