Idénre lett ígérve idén megkapjátok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Terminátor írta, hogy az első vagy második negyedévben!Idénre lett ígérve idén megkapjátok.
Csak leírtam, amit legutóbb, kb. fél éve nyilatkoztak az illetékesek. Hogy azóta változott-e valami, azt nem tudom.Terminátor írta, hogy az első vagy második negyedévben!
Én meg csak reménykedni tudok ezt tartják is! Szerintem már csúszás van!Csak leírtam, amit legutóbb, kb. fél éve nyilatkoztak az illetékesek. Hogy azóta változott-e valami, azt nem tudom.
Én meg csak reménykedni tudok ezt tartják is! Szerintem már csúszás van!
Hogy lehet gifet berakni?! Én nyugodt vagyok csak türelmetlen! Látni akarom már!
Aztán majd holnap átadják az első darabokat. Kiszámíthatatlanok, és megjósolhatatlanok a bejelentések/átadások.Én meg csak reménykedni tudok ezt tartják is! Szerintem már csúszás van!
Ez gagyi!!
"Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége Hon- és Rendvédelmi/Rendészeti Szervek Tagozata, Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT) és Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) „Magyarország védelmi fejlesztései” témájú konferenciája.
Megnyitó: SZABÓ SÁNDOR, a GTTSZ főtitkára A konferencia levezető elnöke: KOPASZ JENŐ ny. dandártábornok, a GTTSZ Hon- és Rendvédelmi/Rendészeti Szervek Tagozatának társelnöke Előadás: „Magyarország védelmi fejlesztései” Előadó: DR. VERON ZSOLT divízióvezető, Miniszterelnöki Kormányiroda Védelmi Fejlesztési Titkárság"
Vigyázz, nehogy ki legyél tiltva hangulatkeltésért.Csak hogy legyen min vitatkozni: 22:45-nél a Lynx darabszáma 209 darab. Ami a 46+172 -ből nem nagyon áll össze...
Saját magát csak nem tiltja ki.Vigyázz, nehogy ki legyél tiltva hangulatkeltésért.
Nekem összeállt.Csak hogy legyen min vitatkozni: 22:45-nél a Lynx darabszáma 209 darab. Ami a 46+172 -ből nem nagyon áll össze...
Eddig miért kommunikáltak mindenhol 218 db lynx-et?Nekem összeállt.
209 db Lynx
9db Buffalo
46 db német gyártás
172 db magyar gyártás
Ne tőlem kérdezd.Eddig miért kommunikáltak mindenhol 218 db lynx-et?
A StrikeShield szettek száma 209 - nyilván nem kell minden jármúre. Ez az emberke szerintem összevissza beszél...Csak hogy legyen min vitatkozni: 22:45-nél a Lynx darabszáma 209 darab. Ami a 46+172 -ből nem nagyon áll össze...
Akartam mondani, hogy kurva nagy bajok vannak. A műszaki járművek a 218 felett vannak.