Igen, ez a régi ábra lett most kiegészítve néhány darabszámmal...
Ki tudja megmondani egy írásbeli dicséretért hogy mi volt annak az "újságnak" a neve, amiben ez az ábra megjelent egy Maróth interjú részeként?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akartam mondani, hogy kurva nagy bajok vannak. A műszaki járművek a 218 felett vannak.
Miből számolod ezt ki?4 lövész zlj. lesz akkor Lynx harcjárművekkel felszerelve ?
mennyire elég 218 jármű?Miből számolod ezt ki?
3zl., de ezt már többször összeszedtük.mennyire elég 218 jármű?
ez logikus lenne ha egy dandár kapná mindet, de elvileg két-három helyen lesz (Tata, Debrecen hódmező?)3zl., de ezt már többször összeszedtük.
Hypeandhyper?Igen, ez a régi ábra lett most kiegészítve néhány darabszámmal...
Ki tudja megmondani egy írásbeli dicséretért hogy mi volt annak az "újságnak" a neve, amiben ez az ábra megjelent egy Maróth interjú részeként?
Milyen baj? Mármint az interjúval?Akartam mondani, hogy kurva nagy bajok vannak. A műszaki járművek a 218 felett vannak.
majd ahogy fejlődik minden. a múlt az múlt a jelen a pillanat a jővő az még sok mindent tartogathat.ez logikus lenne ha egy dandár kapná mindet, de elvileg két-három helyen lesz (Tata, Debrecen hódmező?)
Mindenhol csak egy Lynx-es zászlóalj lesz a több meg BTR, majd más kerekes?
Logikusabbnak tűnik egyféle technikára rakni egy egész dandárt...
Így van! Érezd magad megdicsérve! Hype&Hyper 2021.07.05-én megjelent írásában volt. Utána pedig viszonylag gyakran mutogatták máshol is.Hypeandhyper?
Miből számolod ezt ki?
ez logikus lenne ha egy dandár kapná mindet, de elvileg két-három helyen lesz (Tata, Debrecen hódmező?)
mennyire elég 218 jármű?
Debrecen és Hódmező jelenleg (még) is egy dandár.ez logikus lenne ha egy dandár kapná mindet, de elvileg két-három helyen lesz (Tata, Debrecen hódmező?)
Jó lenne keleten 2 rendes dandár, de szerintem önmagában a munkaerőpiaci helyzet nehézzé teszi ezt.Debrecen és Hódmező jelenleg (még) is egy dandár.
Fizessenek többet mint a Lidlben és akkor nem lesz gond!Jó lenne keleten 2 rendes dandár, de szerintem önmagában a munkaerőpiaci helyzet nehézzé teszi ezt.
Jó lenne keleten 2 rendes dandár, de szerintem önmagában a munkaerőpiaci helyzet nehézzé teszi ezt.
Tévedsz ennyi az egész.Írtad, hogy a többi a kiegészítő jármű. 44 db ( 1 löv. zlj. ) alap harcjármű esetén, csak 176 alap harcjármű. A többi a műszaki, aknavetős, légvédelmi, mentő, stb. Gondolom. De lehet tévedek és csak 3 zlj, de akkor a kiegészítő, harc támogatók száma nagyobb, mint én gondolom.
A légvédelmi még nincs benne - az külön lesz. Konkrétan meg lett mondva hogy gyalogsági harcjármű (IFV), mobil harcálláspont, aknavetős és sebesült szállító lesz a már leszerződött 218 jármű.Írtad, hogy a többi a kiegészítő jármű. 44 db ( 1 löv. zlj. ) alap harcjármű esetén, csak 176 alap harcjármű. A többi a műszaki, aknavetős, légvédelmi, mentő, stb. Gondolom. De lehet tévedek és csak 3 zlj, de akkor a kiegészítő, harc támogatók száma nagyobb, mint én gondolom.