Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az hogy lehet, ha peldaul ok sajat inditot tesznek ra?
Másrészt nem akarom elhinni, hogy ne lennenek saját igenyeink, mas eghajlaton, mas domborzaton, mas role, masfajta hadsereg... Korábbi peldamnal maradva, nalunk egy directional shot detection system szerintem sokkal hasznosabb, mint egy kontinensnyi orszagbn, ahol kizárólag a két oldalán, a partok mentén laknak, és expedíciós erokent sem a nagyvarosokban fognak vele gurigazni, hanem mindenféle szigeteken.
Akár...
- akár a következő napokban befuthat
A gyártó tábláján és a HM infografikáján is más adat van, de erről már volt itt vita, hogy az sem biztos hogy pontos.?
- 1463 lóerős Liebherr
Nem csúnyaMegjött/megjöttek már a csúnyaság/csúnyaságok?
Épp azon gondolkozom, hogy ha megérkezne, hová vinnék... Zalaegerszeg vagy Hódmezővásárhely?Megjött/megjöttek már a csúnyaság/csúnyaságok?
?
- akár a következő napokban befuthat
- 1463 lóerős Liebherr
Sztem innen ered a fals infó. 3. oldal, táblázat.A gyártó tábláján és a HM infografikáján is más adat van, de erről már volt itt vita, hogy az sem biztos hogy pontos.
Lehet hogy megnézte az Aladeen fórumtárs által szerkesztett Lynx IFV wiki szócikket ahová ez van írva?
Ha jól értem megjöttek, de még nem sajtónyilvános.Épp azon gondolkozom, hogy ha megérkezne, hová vinnék... Zalaegerszeg vagy Hódmezővásárhely?
szerintem inkább hódmezőÉpp azon gondolkozom, hogy ha megérkezne, hová vinnék... Zalaegerszeg vagy Hódmezővásárhely?
Úgy gondolod, hogy ezt tőlem fogod megtudni?Épp azon gondolkozom, hogy ha megérkezne, hová vinnék... Zalaegerszeg vagy Hódmezővásárhely?
Nem. Csak gondoltam ha már találgatunk hogy jött-e már vagy nem, egy vagy több jött-e, akkor az is kérdés hogy hová viszik először... az első H145-ösöknél is volt egy váratlan kitérő Budaörsre, hogy a nagyembereknek ne kelljen miatta sokat utazni.Úgy gondolod, hogy ezt tőlem fogod megtudni?
Ha engem kérdezel akkor az ország valamelyik lövészdandárjának laktanyájába fog megérkezni, nem korábban mint amikor odaér és nem kisebb mennyiségben mint amennyit hoznak.Nem. Csak gondoltam ha már találgatunk hogy jött-e már vagy nem, egy vagy több jött-e, akkor az is kérdés hogy hová viszik először... az első H145-ösöknél is volt egy váratlan kitérő Budaörsre, hogy a nagyembereknek ne kelljen miatta sokat utazni.
...és jöttére nyugat felől számitsatok, pont akkor.Ha engem kérdezel akkor az ország valamelyik lövészdandárjának laktanyájába fog megérkezni, nem korábban mint amikor odaér és nem kisebb mennyiségben mint amennyit hoznak.
Pirkadatkor négykézláb!...és jöttére nyugat felől számitsatok, pont akkor.
Ha csak a kissebségi állampolgáraink szét nem szedik mire odaérneés nem kisebb mennyiségben mint amennyit hoznak.