Szerinted mi?
Emberanyag, létszám ? Másra nem tudok gondolni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerinted mi?
hány zászlóalj jön is ki összesen a 218 ból?Na jó, de ezt eddig hivatalosan mi itt, nem tudtuk. A logika nálam azt diktálná, hogy az ottani 1. Lövész zlj kapja meg először. Mi ebben a ráció hogy Hódmező ? Ahol nincsenek harckocsik, nincs tüzérség. Tatán ott a harckocsi, a PZH, aztán a lövészek majd BTR-ben mennek velük a harcba ? Hódmezőn meg ott lesz a Lynx, azok meg magukba, minden egyéb nehéz vas nélkül ? Ez így nekem kacifántos.
akkor 9 db milyen konfig lesz? mentő?Az egyik honvéd azt mondta, hogy 4 Hiúz mellé jár majd 4 támogató Gidrán, és hogy ezek nem Tatára mennek majd. Illetve az egyik katona szerint 209 db (vissza is kérdeztem) érkezik majd belőlük.
Metiszeket nem kukázzák, tovább használják őket.
hány zászlóalj jön is ki összesen a 218 ból?
szerintem! tesztelik század szinten hódmezőn (mégis ők a lövészek) aztán, ha minden fasza megvan a tapasztalat üzemeltetés, karbantartás, stb ott lesz a páncélgránátos kiképző mint tatán a páncélos. És akkor mehet tatára és debrecenbe is a 1-1 zlj nyi.4. De először Tatát szereltem volna fel mindennel, ha már azt kezdtük el az elején.
70km/h ! Navégre!Bel fórumtárs alapos munkát végzett, erről is van fotója
szerintem! tesztelik század szinten hódmezőn (mégis ők a lövészek) aztán, ha minden fasza megvan a tapasztalat üzemeltetés, karbantartás, stb ott lesz a páncélgránátos kiképző mint tatán a páncélos. És akkor mehet tatára és debrecenbe is a 1-1 zlj nyi.
Nem tudom én értettem e félre de mintha az egyik katona azt mondta, hogy összesen végül 209 db lesz...hány zászlóalj jön is ki összesen a 218 ból?
Micsoda? Hogy akarsz egy lófasz páncélzatú és fegyverzetű kerekes MRAP-el támogatni egy 50tonnás IFV-t aminek van egy 30mm-es gépágyúja és ATGM-je?Az egyik honvéd azt mondta, hogy 4 Hiúz mellé jár majd 4 támogató Gidrán, és hogy ezek nem Tatára mennek majd. Illetve az egyik katona szerint 209 db (vissza is kérdeztem) érkezik majd belőlük.
Lesz rajtuk hangszoró és abból kiabálják, hogy meg tudjátok csinálni!Micsoda? Hogy akarsz egy lófasz páncélzatú és fegyverzetű kerekes MRAP-el támogatni egy 50tonnás IFV-t aminek van egy 30mm-es gépágyúja és ATGM-je?
Hát ja...egyszer statikus Mi-24 mellett álltam mint "válaszolóember",mikor jött egy busznyi kisiskolás. Na mondom ezek most meglepnek...a francokat! Leszarták a TEC HNIKÁT (a kis k*cs*g*k) és húztak a tűzoltóautóhoz!Szia,
Igen, mert a Gidranba be lehet ulni, a Lynxbe meg nem.
Nyilvan 8 eves kor alatt, ez fontosabb, mint hogy vilagszinvonalu vilagujdonsag.
JájjAz egyik honvéd azt mondta, hogy 4 Hiúz mellé jár majd 4 támogató Gidrán, és hogy ezek nem Tatára mennek majd. Illetve az egyik katona szerint 209 db (vissza is kérdeztem) érkezik majd belőlük.
Úgy kimentem volna kérdezősködni egy kicsit...
5 talán. De először Tatát szereltem volna fel mindennel, ha már azt kezdtük el az elején.
Szia,a fegyvereket meg 5 méterre a sátortól nézegették szabadon(skorpiót nézegette valaki, eléggé furcsán néztem ez most le akar lépni vele vagy mi?
Akkor jó, annyira nem néztem meg közelebbről, csak fúrcsáltam hogy ez meg hogy? De Így már érthető(bb)Szia,
Airsoft (vagyis jatek) volt.