Félre érthetett valamit inkább.
A 209 darabot a Hiúzt őrző egyik honvéd mondta, a 4 Hiúz-4 Gidránt az egyik Gidránt őrző honvéd, de még oda is hívott egy másik lövészt, hogy jól tudja e...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Félre érthetett valamit inkább.
Tatán jelentős ember hiány van: örülnek ha harckocsikra és PZH-kra lesz elég személyzet.5 talán. De először Tatát szereltem volna fel mindennel, ha már azt kezdtük el az elején.
A Strikeshiledből lett 209 db rendelve. 8 járműre nem kerül mert válhetően azok nem kerülnek olyan helyzetbe hogy lőjjenek rájuk komolyabban. (pl. kilépző lesz vagy front mögötti parancsnoki jámrű...)A 209 darabot a Hiúzt őrző egyik honvéd mondta, a 4 Hiúz-4 Gidránt az egyik Gidránt őrző honvéd, de még oda is hívott egy másik lövészt, hogy jól tudja e...
Eszetlen jól néz ki magyar színekben! Köszi a képeket!
Ez az amikor az alacsonyabb szintekre nem megy le a lényegi információ és a dohányzói pletyka önalló életre kel..A 209 darabot a Hiúzt őrző egyik honvéd mondta, a 4 Hiúz-4 Gidránt az egyik Gidránt őrző honvéd, de még oda is hívott egy másik lövészt, hogy jól tudja e...
Nekem is tetszik ez a cucc: remélem 1-2 éven belül minden gyerekbetegségét kigyomlálják.Akárhogy is, ahová ezek mennek, ott nem lesz boldog az ellen. Brutális gép.
Ez megint honnan? Koleszben vagy menzan meseltek?A Strikeshiledből lett 209 db rendelve. 8 járműre nem kerül mert válhetően azok nem kerülnek olyan helyzetbe hogy lőjjenek rájuk komolyabban. (pl. kilépző lesz vagy front mögötti parancsnoki jámrű...)
Ez az amikor az alacsonyabb szintekre nem megy le a lényegi információ és a dohányzói pletyka önalló életre kel..
5 talán. De először Tatát szereltem volna fel mindennel, ha már azt kezdtük el az elején.
Ja, azt nem is értettem, a susnyasban eleve a lánc a lényeg.A gumibetét pont országútra való ott jóval tovább is bírja.
A bakonyban nem érdekel senkit sem meddig bírja.
Ugyan! A festék többet ér mint az a tragacs!Érdekes volt, és emlékeket is idézet az a fényes olajozott mély orosz zöld színe. Azokat nem lehetne átfesteni akár az új álcamintára akár a csapatoknál egy nagyobb karban tartás során?
KoleszbaEz megint honnan? Koleszben vagy menzan meseltek?
Szerintem van valami olyan koncepció a háttérben, hogy országvédelmi szempontból fontos a keleti alakulatok megerősítése. Ha Hódmezőn és Db-ben Lynx lesz, akkor megszűnik az a kigyenlítetlen helyzet, hogy csak a nyugati országrészben van nehéz technika.Na jó, de ezt eddig hivatalosan mi itt, nem tudtuk. A logika nálam azt diktálná, hogy az ottani 1. Lövész zlj kapja meg először. Mi ebben a ráció hogy Hódmező ? Ahol nincsenek harckocsik, nincs tüzérség. Tatán ott a harckocsi, a PZH, aztán a lövészek majd BTR-ben mennek velük a harcba ? Hódmezőn meg ott lesz a Lynx, azok meg magukba, minden egyéb nehéz vas nélkül ? Ez így nekem kacifántos.
(sírva röhögős fej)Szerintem van valami olyan koncepció a háttérben, hogy országvédelmi szempontból fontos a keleti alakulatok megerősítése. Ha Hódmezőn és Db-ben Lynx lesz, akkor megszűnik az a kigyenlítetlen helyzet, hogy csak a nyugati országrészben van nehéz technika.
A másik, amit Kriss mondott, hogy Tata el van foglalva a PzH és jövőre a Leo-2 a7 rendszerbeállításával. Azt már én teszem hozzá, hogy ez alatt az idő alatt keleten se malmozzanak üres kézzel, ezért megkapják a Hiúzt. Így a felkészülés egyenletesebb.
Na jó, de ezt eddig hivatalosan mi itt, nem tudtuk. A logika nálam azt diktálná, hogy az ottani 1. Lövész zlj kapja meg először. Mi ebben a ráció hogy Hódmező ? Ahol nincsenek harckocsik, nincs tüzérség. Tatán ott a harckocsi, a PZH, aztán a lövészek majd BTR-ben mennek velük a harcba ? Hódmezőn meg ott lesz a Lynx, azok meg magukba, minden egyéb nehéz vas nélkül ? Ez így nekem kacifántos.
Szerintem van valami olyan koncepció a háttérben, hogy országvédelmi szempontból fontos a keleti alakulatok megerősítése. Ha Hódmezőn és Db-ben Lynx lesz, akkor megszűnik az a kigyenlítetlen helyzet, hogy csak a nyugati országrészben van nehéz technika.
A másik, amit Kriss mondott, hogy Tata el van foglalva a PzH és jövőre a Leo-2 a7 rendszerbeállításával. Azt már én teszem hozzá, hogy ez alatt az idő alatt keleten se malmozzanak üres kézzel, ezért megkapják a Hiúzt. Így a felkészülés egyenletesebb.
Tatán jelentős ember hiány van: örülnek ha harckocsikra és PZH-kra lesz elég személyzet.
A BTR-nek eredetileg matt színe van. A Currus-os felújítás alatt egységes színt kaptak. Ezen tehát vagy a régi orosz festés volt, vagy alaposan kipucolták, kifényezték - ami valljuk meg elég értelmetlen dolog. Pedig erre utal az is, hogy a gumi is fényes volt! Tiszta hülyeség. Egyesek szerint - akik lehetnek akár elöljárók is - a technikának a bemutatókon ragyognia kell. Holott szerintem pont az az éke ha úgy néz ki, ahogy a harchelyzetben kinézne.A két Gidránt viszont fotózás tárgyaként elengedtem, egyszerűen nem lehetett őket rendesen fotózni a tömeg miatt. Ahogy a két BTR-t se. Apropó a két BTR. Érdekes volt, és emlékeket is idézet az a fényes olajozott mély orosz zöld színe. Azokat nem lehetne átfesteni akár az új álcamintára akár a csapatoknál egy nagyobb karban tartás során?
mert az melyik lenne?Tatára szánt verzió még nincs késsz.