Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szakaszok.
És ha fordítva lenne? Csak az oldalpáncél elemei és a lánctalp lenne nemzeti színű?
Az IFV felirat és a lánctalp lenne zöld, a felette látható elem fehér, az felett piros, a teteje egyszínű szürke vagy terepszínű a címerrel?
Nem rossz ötlet. Én első körben még az előző verziót turbóztam fel a középső elem kontúrjának folyamatos vékony fekete vonalra cserélésével. Továbbá az elején pár zöld pixelt javítottam a jobb szeparáció miatt. Ez így ebben a formában?
![]()
Bakker, most jut eszembe, hogy a magyar címert át kellett volna rakni a középső (fehér) részbe ...Na majd esetleg egy második körben, ha jó az irány ...
![]()
A címer nem lennw jó a fehér részen? Nem biztos, hogy ott középre tenném. Elöl is lehet sok, talán hátul, oder csak a honvédségi felsegjelzés?A teltebb vonalak kedvelőinek ...
Avatar -ként berakva az előző verzió nagyon vékony szürke vonalként került "kiátlagolásra" - így jobb. Próbáltam a teknő (fehér rész) közepére - címertől balra esik függőlegesen - felségjelzéssel. Tetszett is meg nem is - a címerrel együtt soknak éreztem. Az alábbi vastagított vonalak közé meg a címert nem akartam átrakni. Maradtam ennél a verziónál ...
![]()
A címer nem lennw jó a fehér részen? Nem biztos, hogy ott középre tenném. Elöl is lehet sok, talán hátul, oder csak a honvédségi felsegjelzés?
![]()
Lehet ez faszább a címer helyett..
Nekem közepén fura, hátul frankóbb lenne.Végül fogtam aztán avatar -ként beraktam a felségjeles verziót az előző hozzászólásommal egy időben ... Kattints rá - úgy egy kicsit nagyít a képen.
A címernek szerintem kicsi a hely középen - mármint függőlegesen. A vastag vonalak közé - hagyva kis helyet alul-felül (azaz nem pont faltól falig) szerintem hasonlóan "eltűnne", mint most a piros alapon is sajna. Hátul a felségjelzés nem néz ki jól (szintén nem a falra toltam - csak ízlésesen) - középen jobban mutat szerintem.
Úgy egyébként azt tudom, hogy hivatalosan - szabályszerűen - a toronyra kellene rakni, de ott meg szintén a piros alap miatt nem mutatna jól (ezt már ki sem próbáltam) ...
Nekem közepén fura, hátul frankóbb lenne.
Esetleg a Lynx helyett Hiúz?
De a tied, nem akarok beleugatni nagyon.![]()
Nekem tetszik a Dél Keresztje...Ez majdnem olyan, mint egy "EU -s tank" - csak "eltévedtek" rajta a csillagok ...![]()
Van már neve..... Nyuszibusz....... . Remélem a katonák nem valami olyasmit fognak kitalálni neki, hogy "egérke" vagy "csótány" vagy hasonló ...
![]()
.... ..
Van már neve..... Nyuszibusz.
Amúgy az ifvt akkor nem kellene magyarítani?
Lövészpáncélos? Vagy gyalogsági harcjármű? Mi most a terminológia?
Dehogy, van csomó beépítetlen terület. Sztem még Rábán belül is. Legvégső esetben, egy romos csarnokot is le lehet bontani.
Viszont akkor marad a légvédelmi rakétaezred is Győrben.
Nem jó szerintem se a kek, se a csillagok, mert azoknak igy együtt kurvára EU szaga van ès sz no go. Cimer helyett a felsegjelzés kell, mert a cimer csak lobogón néz jól ki. Ènmaradnèk az IVF-nèl, főleg, ha a fiatalabb korosztàlyt akarodmegszólitani.
Amugy ez egy regi kerdesem: maradt valami az egykori, fovarost vedo biatorbagyi-etyeki-zsambeki SA-2 meg SA-3 gyurubol?
Vagy mar semmi nincs, csak Mistralok meg szetszort SA-6 vedi Budapestet?
Amugy ez egy regi kerdesem: maradt valami az egykori, fovarost vedo biatorbagyi-etyeki-zsambeki SA-2 meg SA-3 gyurubol?
Vagy mar semmi nincs, csak Mistralok meg szetszort SA-6 vedi Budapestet?
Tatán maximum a harckocsizászlóaljnak lesz Hiúza...Esetleg még szóbajöhet, hogy hárm fullos zászlóalj lesz Tatán.
44+8+3+5+4 = 64x3 = 192 azaz marad húsz darab a csapatlégvédelemnek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..