Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szakaszok.
És ha fordítva lenne? Csak az oldalpáncél elemei és a lánctalp lenne nemzeti színű?
Az IFV felirat és a lánctalp lenne zöld, a felette látható elem fehér, az felett piros, a teteje egyszínű szürke vagy terepszínű a címerrel?
Nem rossz ötlet. Én első körben még az előző verziót turbóztam fel a középső elem kontúrjának folyamatos vékony fekete vonalra cserélésével. Továbbá az elején pár zöld pixelt javítottam a jobb szeparáció miatt. Ez így ebben a formában?
Bakker, most jut eszembe, hogy a magyar címert át kellett volna rakni a középső (fehér) részbe ... Na majd esetleg egy második körben, ha jó az irány ...
A címer nem lennw jó a fehér részen? Nem biztos, hogy ott középre tenném. Elöl is lehet sok, talán hátul, oder csak a honvédségi felsegjelzés?A teltebb vonalak kedvelőinek ...
Avatar -ként berakva az előző verzió nagyon vékony szürke vonalként került "kiátlagolásra" - így jobb. Próbáltam a teknő (fehér rész) közepére - címertől balra esik függőlegesen - felségjelzéssel. Tetszett is meg nem is - a címerrel együtt soknak éreztem. Az alábbi vastagított vonalak közé meg a címert nem akartam átrakni. Maradtam ennél a verziónál ...
A címer nem lennw jó a fehér részen? Nem biztos, hogy ott középre tenném. Elöl is lehet sok, talán hátul, oder csak a honvédségi felsegjelzés?
Lehet ez faszább a címer helyett..
Nekem közepén fura, hátul frankóbb lenne.Végül fogtam aztán avatar -ként beraktam a felségjeles verziót az előző hozzászólásommal egy időben ... Kattints rá - úgy egy kicsit nagyít a képen.
A címernek szerintem kicsi a hely középen - mármint függőlegesen. A vastag vonalak közé - hagyva kis helyet alul-felül (azaz nem pont faltól falig) szerintem hasonlóan "eltűnne", mint most a piros alapon is sajna. Hátul a felségjelzés nem néz ki jól (szintén nem a falra toltam - csak ízlésesen) - középen jobban mutat szerintem.
Úgy egyébként azt tudom, hogy hivatalosan - szabályszerűen - a toronyra kellene rakni, de ott meg szintén a piros alap miatt nem mutatna jól (ezt már ki sem próbáltam) ...
Nekem közepén fura, hátul frankóbb lenne.
Esetleg a Lynx helyett Hiúz?
De a tied, nem akarok beleugatni nagyon.
Nekem tetszik a Dél Keresztje...Ez majdnem olyan, mint egy "EU -s tank" - csak "eltévedtek" rajta a csillagok ...
Van már neve..... Nyuszibusz....... . Remélem a katonák nem valami olyasmit fognak kitalálni neki, hogy "egérke" vagy "csótány" vagy hasonló ...
.... ..
Van már neve..... Nyuszibusz.
Amúgy az ifvt akkor nem kellene magyarítani?
Lövészpáncélos? Vagy gyalogsági harcjármű? Mi most a terminológia?
Dehogy, van csomó beépítetlen terület. Sztem még Rábán belül is. Legvégső esetben, egy romos csarnokot is le lehet bontani.
Viszont akkor marad a légvédelmi rakétaezred is Győrben.
Nem jó szerintem se a kek, se a csillagok, mert azoknak igy együtt kurvára EU szaga van ès sz no go. Cimer helyett a felsegjelzés kell, mert a cimer csak lobogón néz jól ki. Ènmaradnèk az IVF-nèl, főleg, ha a fiatalabb korosztàlyt akarodmegszólitani.
Amugy ez egy regi kerdesem: maradt valami az egykori, fovarost vedo biatorbagyi-etyeki-zsambeki SA-2 meg SA-3 gyurubol?
Vagy mar semmi nincs, csak Mistralok meg szetszort SA-6 vedi Budapestet?
Amugy ez egy regi kerdesem: maradt valami az egykori, fovarost vedo biatorbagyi-etyeki-zsambeki SA-2 meg SA-3 gyurubol?
Vagy mar semmi nincs, csak Mistralok meg szetszort SA-6 vedi Budapestet?
Tatán maximum a harckocsizászlóaljnak lesz Hiúza...Esetleg még szóbajöhet, hogy hárm fullos zászlóalj lesz Tatán.
44+8+3+5+4 = 64x3 = 192 azaz marad húsz darab a csapatlégvédelemnek.