[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Egyébként a gyár hivatalos átadása jelent valamit a PR eseményen kívül?
Ettől a naptól kezdve tudja hozni az 1 harcjármű/hét termelési ütemet vagy ettől naptól kezdve már nem selejt, amit gyárt?

• Tetszik
Reactions: Pogány
Élőben nem tűnt műanyagnak, de dummy volt ez is, így nincs nagy jelentősége. Csak furcsa volt hogy mennyire leharcolt állapotban volt már a gép, pedig nem olyan régen érkezett. Pl. több gumibetét is hiányzott a lánctalpából. Ezek szerint hajtják rendesen.
Azt mondta a hódmezővásárhelyi Lynxes, hogy rendszeresen, folyamatosan beszámolnak a gyártónak a tapasztaltakról és, hogy tízen néhány darab ( pontos darabot nem mondott ) van már náluk.

Szerencsére nem így működik az üzleti élet.

Egyelőre úgy néz ki az RM- Magyar viszonylatban igen.
Legalábbis az eddigi hantázásaikkal kapcsolatban sem tudok semmi féle retorzióról. (Nem jelenti, hogy nincs. Én nem hallottam)
Ez meg valahol meg is jeleníti, hogy ki a valódi főnök ebben az egész sztoriban.

Egyébként a gyár hivatalos átadása jelent valamit a PR eseményen kívül?
Ettől a naptól kezdve tudja hozni az 1 harcjármű/hét termelési ütemet vagy ettől naptól kezdve már nem selejt, amit gyárt?
Sztem eddig sem selejt, hanem előszéria gyártás volt. Azaz különböző tesztekhez, vizsgálatokhoz használják a kész, félkész, harmadkész LYNX-eket.
Mostantól meg szériagyártás van.