Korábban írtam ez már nem nekünk szólt. Több volt a külföldi mint a magyar. Ez az RM legszexibb üzeme nagyon sok bemutatos hakni lesz itt innentőlA Survivor minek volt idehozva, kiállítva?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Korábban írtam ez már nem nekünk szólt. Több volt a külföldi mint a magyar. Ez az RM legszexibb üzeme nagyon sok bemutatos hakni lesz itt innentőlA Survivor minek volt idehozva, kiállítva?
Bocsi.Korábban írtam ez már nem nekünk szólt. Több volt a külföldi mint a magyar. Ez az RM legszexibb üzeme nagyon sok bemutatos hakni lesz itt innentől
Ha megnézed egy narancsárga doboz van alatta.Gyáron belül min szallítják??
Sokaig nem irtam ebbe a rovatba,mert egyszeruen nem tartom meg mindig kesz gepnek a Lynxet.Most javitgatjak meg a csapatproban felmerult hibakat .Eleinte irtam,hogy a 30 milisnel tobbet igertek,meg izmosabb motort.Amik szerintem kelleni is fognak,es szukseg lesz egy eleg komoly upgradera,@Negan
Le van zárva a topic.
Itt reagálnék erre.
"Megjegyezném,hogy egyik opció a Lynx program leállitása,mit irtam.Másik a felfüggesztése,mig a szolgálati idejének várható körülményeinek megfelelő(bb) LynxUSA változat el nem készül,és arra a változatra való konvertálása.
Hogy miért nem felel meg a várható követelmenyeknek,azt is leirtam-de erre ellenérvet válaszul nem kaptam,csak személyeskedést......"
Valószínű a lynx USA változat sem lessz meg pikk-pakk.
Egyáltalán jó lessz e.
Nem is biztos, hogy ott nyer.
De valószínű módosítani a szerződést, nem kis pénz lenne.
És az épp felfutó gyàrtást leállítani, meg megint óriási időveszteség.
Szerintem kaptál jópár ellenérvet, csak nem nagyon veszed figyelembe, amikor valamelyik nyunyókádról van szó.
Huszár is részben emiatt gőzőlt be.
Pedig meg se tudom már számolni, hogy nem lvl 5, hanem lvl 6 a páncélzata, hisz az volt a minimum követelmény a magyar követelmény plusz az Ausztráloknál, Cseheknél és a Szlovákoknál isAmin en gozoltem be,az az LvL5 pancelszint.Visszaplvashatod,elosszor visszakerdeztem,hogy mennyi?????Az keves.Le is lettem basszva,hogy hisz ezzel lett rendelve..... Megint visszakerdeztem,40+ tonnas gep csak LvL5? Hol elek,helikopter,annyi.
Nálunk? Te tudod, hogy mik voltak a követelmények? Oszd már meg velünk kérlek, mert hiánypótló lenne.Pedig meg se tudom már számolni, hogy nem lvl 5, hanem lvl 6 a páncélzata, hisz az volt a minimum követelmény a magyar követelmény plusz az Ausztráloknál, Cseheknél és a Szlovákoknál is
Nálunk? Te tudod, hogy mik voltak a követelmények? Oszd már meg velünk kérlek, mert hiánypótló lenne.
Csak azért mert mind az ausztrál mind a cseh és mind a szlovák tendernél beugró volt a lvl 6 minden résztvevőnek.
( meg itt is)
Vedettseg skalazhato a megrendelo igenye szerint.HT cikk is BMP2 elleni vedelmi szintet ir,az pedig az LvL5 vedettseg minimalis szukseglet szintje.Pedig meg se tudom már számolni, hogy nem lvl 5, hanem lvl 6 a páncélzata, hisz az volt a minimum követelmény a magyar követelmény plusz az Ausztráloknál, Cseheknél és a Szlovákoknál is
Nálunk?
( meg itt is)
6 még mindig.Sokaig nem irtam ebbe a rovatba,mert egyszeruen nem tartom meg mindig kesz gepnek a Lynxet.Most javitgatjak meg a csapatproban felmerult hibakat .Eleinte irtam,hogy a 30 milisnel tobbet igertek,meg izmosabb motort.Amik szerintem kelleni is fognak,es szukseg lesz egy eleg komoly upgradera,
Amin en gozoltem be,az az LvL5 pancelszint.Visszaplvashatod,elosszor visszakerdeztem,hogy mennyi?????Az keves.Le is lettem basszva,hogy hisz ezzel lett rendelve..... Megint visszakerdeztem,40+ tonnas gep csak LvL5? Hol elek,helikopter,annyi.
10 ev mulva az LvL6 szint is keves lesz egy HIFVnek.Ha egy gep 44 tonnasan csak LvL5,akkor az szemét,fejleszthetetlen.Es ezt most is fenttartom.Ha nincs meg masszivan az LvL6 vedettsegi szint,akkor torolni kell a programot.Az az alap,hogy fejlesztheto legyen a varhato igenyekhez.Igy is lesz mit tajta boven mit fejleszteni.Zeg ahogy befejezte a gyartast,par ev mulva kezdheti az upgradet csinálni.Nem kell attol tartani,hogy munka nelkul marad az uzem.
Nem fog, ezzel a fundamentumát tagadod az érvrendszerének. Ez nagy, nehéz és gyengén páncélozott. Minden ami bármelyik állításnak ellent mond azt soha nem fogja elfogadni.6 még mindig.
Nyugodj már le kérlek.
Élek azzal a gyanúperrel, hogy ez eleve így lett kitalálva...hogy 5-10 évente újabb € százmilliókat költsünk rájuk... never ending story...Sokaig nem irtam ebbe a rovatba,mert egyszeruen nem tartom meg mindig kesz gepnek a Lynxet.Most javitgatjak meg a csapatproban felmerult hibakat .Eleinte irtam,hogy a 30 milisnel tobbet igertek,meg izmosabb motort.Amik szerintem kelleni is fognak,es szukseg lesz egy eleg komoly upgradera,
Amin en gozoltem be,az az LvL5 pancelszint.Visszaplvashatod,elosszor visszakerdeztem,hogy mennyi?????Az keves.Le is lettem basszva,hogy hisz ezzel lett rendelve..... Megint visszakerdeztem,40+ tonnas gep csak LvL5? Hol elek,helikopter,annyi.
10 ev mulva az LvL6 szint is keves lesz egy HIFVnek.Ha egy gep 44 tonnasan csak LvL5,akkor az szemét,fejleszthetetlen.Es ezt most is fenttartom.Ha nincs meg masszivan az LvL6 vedettsegi szint,akkor torolni kell a programot.Az az alap,hogy fejlesztheto legyen a varhato igenyekhez.Igy is lesz mit tajta boven mit fejleszteni. Zeg ahogy befejezte a gyartast,par ev mulva kezdheti az upgradet csinálni.Nem kell attol tartani,hogy munka nelkul marad az uzem.
HT cikkVedettseg skalazhato a megrendelo igenye szerint.HT cikk is BMP2 elleni vedelmi szintet ir,az pedig az LvL5 vedettseg minimalis szukseglet szintje.
Ha mi tortenetesen BMP2 elleni vedelmi szintet kertunk,akkor maris relevans az emlegetett RM prezi LvL5 vedelmi szint meghatarozas a mi Lynxunkre.Es lenyektelen,hogy met kertek a szlovakok,vagy a kenguruk,ebbwn az esetben .
Patriat,vagy Piranhat is rendelhetsz LvL3tol LvL6 szintig Es a konnyu pancelzattal rendelt gepet nem biztos,hogy utolag konnyeden felpancelozhatod a nehez szintjete.Mert elofordulhat,hogy a gyartasnal olyan konstrukcios alvalrozatot csinaltak,amit nemmereteztek arra a sulyra.Ilyen esetbenagat a konstrukcios szerkezetet kell elobb megerositeni,hogy felfejleszthesd kesobb a vedettseget,ha utolag megis igeny van rá.
Páncélvédelem.
Alapvetően a BMP-2 és 3 fegyverei ellen készült. A frontpáncélzat kivételével összemérhető a harckocsipáncélzattal. A védőelemek több rétegben, légréteget tartalmazza helyezkednek el. A becsapódó lövedéknek több különböző minőségű rétegen kell(ene) áthalandi.
A passzív védelmén túl van az SAS mesterséges intelligenciával megtámogatott multispektrális szenzorrendszer. Az MI osztalyozza a fenyegtéseket, ami alapján megfelelő ellentevékenyseg kiváltható.
Lezerbesugarzas-érzékelő szenzorrendszer érzékeli a lezertávmérők, célravezető rendszerek sugárzását. Vagy szól a kezelőknek vagy automatikusan indítja a Rozit (ROSY ködgránátvetőket). Fél másodperc alatt 25 méteres füstfal 15 másodpercig. Addig lehet elpucolni.
Akusztikus lövésérzékelő. Jelzi a lövés irányát, de akár a tornyot vagy a géppuskát is célra fordítja.
Az érzékelők ellenálnnak a 7,62-es lövedéknek. Kézi fegyverekkel a LYNX nehezen megvakíthatô. A SEOSS elé páncéllemez is forgatható.
A személyzetet megóvja a vegyi, biológiai, nukleárisan szennyezett terepen. Ami plusz jelzi, ha szennyezett a terep, tehát ott a lövészeket nem rakja ki.
Ezek szerint a BMP-3 100mm lövedéket is kiállja - az nem rossz!HT cikk
Tökmindegy lassan mit bir oldalról egy jármű, ha felülről egy dron be kopog és a jármű ennek hatására kalapot emel.Ezek szerint a BMP-3 100mm lövedéket is kiállja - az nem rossz!
Mondjuk a 30+ éves Bradley kibírta a 125mm repeszgránátot oldalról...
Csak sxilok,hogy 91 ben a Bradlyk 25 milis sgyuval atlottek az iraki T55/62 HARCKOCSIK oldal rs hatpancelzatat.....Es a kazamatas pancel sem feltetlenul ved meg meg LvL5 szinten se KE penetrator ellen,ha CE vedelemre optimalizaltak.....HT cikk