[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Oké, slendrián a cikk amire hivatkozik, nem elég specifikus. Eddig is sok ilyen volt és lesz is.

Zárjuk le végre ezt az epizódot.
Ha visszalapozol,en mar akkor lvl6 nak vettem unra a pancelzatot,mikor osszevetettem a LynxHut a hipotetikus ukran CVvel.
Ami azt illeti,egyre ratyibb a HT.36 ev utan tavaly rl is dontottem,hogy nem jaratom tovabb.Csak mikor kuldtek a csekkwt,nem voltam otthon,az asszonymeg befizette......

Negan a faszomat már könyörgöm, mindjárt nyakonváglak az 1700 oldalas szerződésssel.

Haaatooos éteeed 6-os..
Akkor sincs 6-os...
giphy.webp

Nem tudom mi ellen és mennyire hatékony, de a StrikeShield tartalmaz a páncéltest tetején felfelé néző radart és töltetet.
azok a tornyot védik főképpen, a horizontálisan érkező dolgok ellen. az NLAW ami még horizontálisan repül az is olyan magasan robban a cél fölött hogy azok a teknőn lévő felfelé néző töltetek kétlem hogy bármit is tudnának csinálni ellene. A valós vertikális top attack fegyverek ellen meg semmi nincsen. Az ellen hirdették meg a TAPS-ot.(top attack protection system).

Nem fog, ezzel a fundamentumát tagadod az érvrendszerének. Ez nagy, nehéz és gyengén páncélozott. Minden ami bármelyik állításnak ellent mond azt soha nem fogja elfogadni.
Es lon... mekkorat megy ma is. :cool:

Magyar, hát te nem érted csak szarrrrrr LEHETTTT!!! :rolleyes:

Valahogy ugy. Bezzeg ha izraeli lenne avagy del-afrikai (plane, ha orosz zsidotol)... ;)

giphy.gif

Azt vard ki, amikor majd a cseheknel berobban, hogy mar $4B jarnak, es meg mindig nem lesz hadrendben semmi... majd jonnek a magyarazatok, hogy mennyivel jobban jartak!

Azt vard ki, amikor majd a cseheknel berobban, hogy mar $4B jarnak, es meg mindig nem lesz hadrendben semmi... majd jonnek a magyarazatok, hogy mennyivel jobban jartak!
Jobban is jártak, mint mi ezzel a nagy szalmabála hordóval. Hogy pakolod fel a bálákat a tetejére?
Miért nem csuklósra készítik, több katona férne el benne!
- Milliárdokat elköltöttünk "autóbuszra"! Horror páncélzatra! S még spékelni akarjátok feljebb! Had fizessen az a hülye magyar még többet!
- Nem vagy te más mint egy német üzletkötő aki a jutalékért hajt annyira! Ezért mondod annyira habzó szájjal! Mindenkit leseperve az asztalról! Így értelek! Ám el nem fogadom!

Jobban is jártak, mint mi ezzel a nagy szalmabála hordóval. Hogy pakolod fel a bálákat a tetejére?
Miért nem csuklósra készítik, több katona férne el benne!
- Milliárdokat elköltöttünk "autóbuszra"! Horror páncélzatra! S még spékelni akarjátok feljebb! Had fizessen az a hülye magyar még többet!
- Nem vagy te más mint egy német üzletkötő aki a jutalékért hajt annyira! Ezért mondod annyira habzó szájjal! Mindenkit leseperve az asztalról! Így értelek! Ám el nem fogadom!
Komolyan, annyi hülyeséget tudsz osszeirkalni csuklobol, mint más nekifutásból... szó szerint fárasztó olvasni a bő lére eresztett, teljesen tájékozatlan okoskodasaid - nem lehetne, hogy legalább az alapokat elolvasd és megtanuld, mielőtt nekiallsz osztani itt az észt?

Milyen horror páncél? Milyen autóbusz?
Ennyi okorseget harom mondatban...

Komolyan, annyi hülyeséget tudsz osszeirkalni csuklobol, mint más nekifutásból... szó szerint fárasztó olvasni a bő lére eresztett, teljesen tájékozatlan okoskodasaid - nem lehetne, hogy legalább az alapokat elolvasd és megtanuld, mielőtt nekiallsz osztani itt az észt?

Milyen horror páncél? Milyen autóbusz?
Ennyi okorseget harom mondatban...
Na most akkor van páncélzat vagy nincs?

azok a tornyot védik főképpen, a horizontálisan érkező dolgok ellen. az NLAW ami még horizontálisan repül az is olyan magasan robban a cél fölött hogy azok a teknőn lévő felfelé néző töltetek kétlem hogy bármit is tudnának csinálni ellene. A valós vertikális top attack fegyverek ellen meg semmi nincsen. Az ellen hirdették meg a TAPS-ot.(top attack protection system).
Dehogy nem tudnak! TAPSIKOLNI!

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Kim Philby and fip7