[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Az a lényeg, hogy te eldöntötted, hogy szar. Most pedig mindenkit meg akarsz erről győzni.
A következő lépés az lesz, hogy energiát nem kímélve lobbizol, követeled, hogy márpedig ez így nem jó.
Honnan ismerős ez nekem? ;)
Mindig próbálsz beleállni a másikba. Értem, hogy nem bírsz engem, szeretsz erre emlékeztetni, de továbbra sincs semmi jelentősége.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Venom85 and Pogány
Vertikálisan is nyitható egy ilyen takaró lemez.

MTAyMjE3Ng.jpg
Ez meg beakadna mindenbe - egy masszívabb faág is letépheti.
Amúgy meg tényleg nem kell ezen ötletelni: van már egy megoldás ami működik. Ki lehet találni még 5 másikat, de minek?!

• Tetszik
Reactions: Ocses and endre
Ez meg beakadna mindenbe - egy masszívabb faág is letépheti.
Amúgy meg tényleg nem kell ezen ötletelni: van már egy megoldás ami működik. Ki lehet találni még 5 másikat, de minek?!
Emlékeztesselek hányszor házaltál a Puls-al? Hasonló súlyt nyom a latba ide leírni az összes specifikációját és a típus előnyei mellett érvelni, zéró.

Megnézted azt, gogy a Bradleynél plána a harckocsiknál mi a meredek állasszög?
Kizárólag a védőlemez nyithatóságának mikéntjét prezentáltam velük. Azt lehet vízszintesen és függőlegesen is alkalmazni. Azért rajzoltam a lynxre is, hogy érthető legyen mire gondolok. A 2. bradley-s képen is van függőlegesen mozgatható védőlemez, azt el lehet úgy helyezni, hogy lásson meredeken az optika.

De nagyon túlbeszéltük.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Pogány
Csehek is gyártanak bele alkatrészeket pedig ott se nyert...
Csak a csehek itt vannak a szomszédban, és kábelköteget gyártanak. Nyilván fel lehet tenni a kb. 200 db indítót akár egyszerre is egy repülőre, mert nem akkora darabok, de mintha a toronygyártást is elhozták volna onnan, pedig az ausztrál Boxerre is hasonló torony megy.

• Tetszik
Reactions: endre
Csak a csehek itt vannak a szomszédban, és kábelköteget gyártanak. Nyilván fel lehet tenni a kb. 200 db indítót akár egyszerre is egy repülőre, mert nem akkora darabok, de mintha a toronygyártást is elhozták volna onnan, pedig az ausztrál Boxerre is hasonló torony megy.
Javíts ki ha tévedek, de nem lett mind a közel 200 Spike indító megrendelve az ausszikól. Kb. egy 50 körüli mennyiség rémlik a hírekbekől, szóval simán lehet hogy át lesz hozva a gyártása.

• Tetszik
Reactions: Bálint
Novák Katalin valamiért odarepült az elmúlt hetekben. A közleményből sajnos nem derül ki miért. Az ausztráloknál készült tornyok és alkatrészek nem indokolják a legfőbb közjogi méltóság látogatását, pláne nem ilyen földrajzi távolságra.

Javíts ki ha tévedek, de nem lett mind a közel 200 Spike indító megrendelve az ausszikól. Kb. egy 50 körüli mennyiség rémlik a hírekbekől, szóval simán lehet hogy át lesz hozva a gyártása.
Én is úgy emlékszem hogy a németek által gyártottakra lett még csak megrendelve az indító és mintha lett volna még valami infó ami miatt vita volt hogy akkor nem lesz minden Lynxen indító. Vagy az a torony darabszáma volt? Az ilyen információknak kellene benne lenni a Wiki szócikkedben, mert ezeket már nehéz utólag visszakersesni...