[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Na segges képet már találtam :D
fb_img_1713035604184-jpg.7052192

Bemászni a Hiúz seggén úgy látom sajnos nem lehetett. :/

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby
Köszi! Sejtettem.
Csak annyira túl lett exponálva ez a búvónyílás kérdés, hogy gondoltam rákérdezek. Így nem érzem ezt olyan nagy problémának. Persze a sors mindig tud hozni olyan esetet, hogy ott, annak az egy embernek ez számít.
Mint korábban mondva volt: van egy kapcsolója a sofőrnek, amivel el tudja forgatni a tornyot vész esetén.
Harckocsikban pedig padlón is szokott lenne egy menekülő nyílás a vezetőnek - talán a Lynxen is van.

• Tetszik
Reactions: laca and Kim Philby
Köszi! Sejtettem.
Csak annyira túl lett exponálva ez a búvónyílás kérdés, hogy gondoltam rákérdezek. Így nem érzem ezt olyan nagy problémának. Persze a sors mindig tud hozni olyan esetet, hogy ott, annak az egy embernek ez számít.
Tudod vannak itt olyanfajta emberek akik szerint az baj, hogy menet közben egy német gépen nyitott búvónál baj, ha nem tud előre nézni a torony, de azzal semmi bajuk nincs, hogy pl a T-72-nél ugyanúgy jelen van ez a probléma, mert a T-72 orosz.

Tudod vannak itt olyanfajta emberek akik szerint az baj, hogy menet közben egy német gépen nyitott búvónál baj, ha nem tud előre nézni a torony, de azzal semmi bajuk nincs, hogy pl a T-72-nél ugyanúgy jelen van ez a probléma, mert a T-72 orosz.
ki tudsz szállni a 72 esből ha a torony előrrenéz csak nem kényelmes. kivétel ha a cső koppon minuszon van