Hány ország rendelte most a Barakot vagy a Stunnert ?nem csak nekünk gyártják az a rakétát!
10 millió dolláros rakétákból más sem rendel százszámra, szóval ezek kis kapacitású üzemek alapból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hány ország rendelte most a Barakot vagy a Stunnert ?nem csak nekünk gyártják az a rakétát!
10 millió dolláros rakétákból más sem rendel százszámra, szóval ezek kis kapacitású üzemek alapból.
Most pontosan nem tudom, de meg fog rájuk ugrani a kereslet a következő pár évben.Hány ország rendelte most a Barakot vagy a Stunnert ?
Az amerikai kongresszus nem engedélyezi a saját forrásaiból kifejlesztett rendszerek értékesítését, nyilvánvalóan az európai rakétavédelmi konzorcium egyetlen esélye a THAAD megrendelése.Most pontosan nem tudom, de meg fog rájuk ugrani a kereslet a következő pár évben.
A Stunner esélyes lehet e németek szervezte közös légvédelmi rendszerbe: az egy nagy megrendelés lenne. A finnek is jövőre választanak ABM rakétát: pont a Barak és Stunner (David's Slung) van versenyben.
Azt nem hiszem hogy ha azt mondjuk hogy évi X millió dollárunk van Stunner rakétákara, akkor elhajtanának hogy ők egybe kérik a pénzt. Ebben az iparágban elég rugalmasak szoktak lenni, mert nagyon kell a megrendelés. Szóval nem tudom évi hány rakétában lehet velük megállapodni, de biztos hogy meg lehet egyezni úgy hogy ez a projekt megvalósulhasson.
még nem engedélyezi...várjuk ki a végét!Az amerikai kongresszus nem engedélyezi a saját forrásaiból kifejlesztett rendszerek értékesítését, nyilvánvalóan az európai rakétavédelmi konzorcium egyetlen esélye a THAAD megrendelése.
India,és....Hány ország rendelte most a Barakot vagy a Stunnert ?
Vhogy el tudnám képzelni nálunk.
@Vlad - Mennyiért adják a SUNGUR-t?"Mennyi kilója?"
...mert végre nem nano-mennyiségeket kellene beszerezni mint eddig: azaz kb. mutatóba !!!
.
Nincs információm a rakéta súlyáról, de a képen megjelölt személy nem tűnik nagyon izmosnak.@Vlad - Mennyiért adják a SUNGUR-t?
inkább az ára érdekelne...drágább mint a Stinger vagy Piorun?Nincs információm a rakéta súlyáról, de a képen megjelölt személy nem tűnik nagyon izmosnak.
Rossz embernek válaszoltam. A Sungur ára valószínűleg majdnem közel van a Mistralhozinkább az ára érdekelne...drágább mint a Stinger vagy Piorun?
Ha egyszer lesz valami infód egy megrendelésről akkor írd meg hogy mennyiért vettek hány rakétát!Rossz embernek válaszoltam. A Sungur ára valószínűleg majdnem közel van a Mistralhoz
A Stunner ugye a PAAC IV. Szóval nagyjából standard ABM lesz rövid időn belül. Az amerikaiak hazai gyartásban, a lengyelek meg csak felhasználóként már biztosan. Meg ugye maga Izrael.Hány ország rendelte most a Barakot vagy a Stunnert ?
Hogy mi tetszik?A Stunner esélyes lehet e németek szervezte közös légvédelmi rendszerbe: az egy nagy megrendelés lenne.
Arrow 3 at!A Stunner ugye a PAAC IV. Szóval nagyjából standard ABM lesz rövid időn belül. Az amerikaiak hazai gyartásban, a lengyelek meg csak felhasználóként már biztosan. Meg ugye maga Izrael.
Hogy mi tetszik?
A németek a közös nagy theater ABM-nek az Arrow-t választanák.
Nekik a Patriot már (vagy még) adott.
Had ne .... de tegnap vhol olvastam hogy a törökök a nyáron rendszeresítették!Ha egyszer lesz valami infód egy megrendelésről akkor írd meg hogy mennyiért vettek hány rakétát!
Mi ne?Had ne .... de tegnap vhol olvastam hogy a törökök a nyáron rendszeresítették!
A SUNGUR amúgy jelent valamit törökül vagy ez egy betűszó, rövidítés?Rossz embernek válaszoltam. A Sungur ára valószínűleg majdnem közel van a Mistralhoz
A SUNGUR amúgy jelent valamit törökül vagy ez egy betűszó, rövidítés?
Érdekes: a wikipedia szerint a magyar Csongor név a török Sungurból van...Egy madár a falcon családjában.