Ezek mind ÖNÁLLÓ csapatlégvédelmi járművek nem pedig egy sima lövészverzió amire felaplikáltak még egy rakétaindítót vagy gépágyút és általában zászlóalj/üteg szinten vannak elosztva és van saját radaros kocsijuk is (nem mindegyik esetben).Bocsánat kicsit lemaradva!
- Ugye csak, én felraktam anno a BTR-nél a saját légvédelmes képet, s mindenki lehülyézett!
Azzal hogy miért akarom én leterhelni a harckocsizókat s a csapatszállítót azzal hogy még a légvédelemmel is foglalkozzanak!
- Tessék itt az eredmény! Látszik tisztán hogy először a csapat légvédelmet semmisítik meg, majd utána szabad prédát képviselnek a harckocsik, csapatszállítók, tüzérségek a dronoknak!
- Ebből azt a következtetést vonom le hogy minden egyes járművünkre igenis kell légvédelmet tenni, gá. illetve Mistrált. Ezt meg is tudjuk saját berkeken belül is oldani. (Nem én rajzoltam)
- Van aki megfogadta a jó-tanácsot, tessék lehet követni a megoldást.
Rengeteg megoldás van amit lehetne integrálni a gépeinkre! S csak egy + mandarin kell aki ezeket kezeli! Így nem 3 fős lenne a személyzet hanem 4 fős s nincs beterhelve a személyzet. S itt középen lehet látni a gá.-t, ami szerintem nem jó megoldás, a rakétát tartó zártszelvénybe kellene elhelyezni a gá.-t. A másik oldali zártszelvénybe pedig a 40mm-es gránátvetőt. Ugyan így az előző két ábrán is! Sokkal nagyobb lenne járműveink védelme. Körkörösen tudnánk védeni a gépeinket. 3x120°-ban is, mivel így a két hátsó védelem már oldalt is alkalmas lenne védelemre! Nem a toronynak kellene össze-vissza forgolódni. Egyedül úgy se győzi.
Igen többe kerülne gépeink, na de mi kerül többe néhány rakétatartó s gá. vagy egy 2A7 harckocsi, esetleg a KF-41 Linx s benne az emberek?
- Talán ellehetne gondolkodni rajta.
Igazából azt sem tudod mit raktál ide vagy miről írsz.