Kicsit utana neztem ennek a shilkanak (be utottem googleba es meg neztem hogy nezki) ebbol 22db volt nem egy combos mennyiseg ez se…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Darkweben biztos találnál...honnan veszel hozzá shilkát?
Az pont 22-vel több, mint ami most vanKicsit utana neztem ennek a shilkanak (be utottem googleba es meg neztem hogy nezki) ebbol 22db volt nem egy combos mennyiseg ez se…
Már a 90 években kivonták őket.Az pont 22-vel több, mint ami most van
Pedig lőttek - bár asszem csak földi célra...
"For the demonstration in the sharp shot, a skyranger 30 on boxer and a Skyranger 35 on Leopard 1 were available."angolra fordítózva
Shooting with Skyranger
For the demonstration in the sharp shot, a skyranger 30 on boxer and a Skyranger 35 on Leopard 1 were available. The first task was the Skyranger 30 to hold, track and fight a UAV out of the movement. As already described at the beginning, the task was successfully completed with a fire brush. The second task was to fight a UAV attacking in the dive. The demonstrator Skyranger 35, which was publicly presented for the first time in this configuration, was planned for this.
OFF:Darkweben biztos találnál...
Hogy kiállítsák?"For the demonstration in the sharp shot, a skyranger 30 on boxer and a Skyranger 35 on Leopard 1 were available."
Azaz a Boxer és a Leopard 1 lőtt. A Lynx-es változat nem. (Csak azzal lőttek, amelyiknek sáros a kereke/lánca.)
Szerinted a kiállított Lynx-es torony müködőképes vagy csak egy makett? Miért festenénék egy működőképes tornyot "kiállítási tarkára"?
Ja akkor faszsag is ilyenen gondolkodni hogy ezeknek a reaktivalasa.
Hát ide ne hozzák, ha nem akarjuk hogy elpukkanjon ez-az a kritikus infrában.Úgy tűnik muszáj lesz elhozni Svájcból a Skyranger gyártást - talán pont hozzánk: egyre több európai ország tagadja meg a svájci fegyverek megvásárlást a tovább adási tilalom miatt...
EU countries start refusing Swiss weapons
Most European countries have begun to refuse weapons manufactured by Swiss companiesmil.in.ua
Komolyan kérdezem! Te tényleg olyan buta vagy, hogy el is hiszed amit írtál, vagy teljesen tisztában vagy vele, hogy ordas nagybaromság?Hát ide ne hozzák, ha nem akarjuk hogy elpukkanjon ez-az a kritikus infrában.
Miert pukkana el de komolyan?Hát ide ne hozzák, ha nem akarjuk hogy elpukkanjon ez-az a kritikus infrában.
Komolyan kérdezem! Te tényleg olyan buta vagy, hogy el is hiszed amit írtál, vagy teljesen tisztában vagy vele, hogy ordas nagybaromság?
Mer' az oroszok felrobbanccsák'Miert pukkana el de komolyan?
Ismerem es baratomnak mondhatok nehanyukat azok kozul akik ilyen objektumokat vedenek es figyelnekmeg aki hivatlanul kozel megy hozzajuk garantaltan nem koszonnek csak eltorik a nyakat es kesz nem kell szarni nem kieget inkal/kat rendeszek fogjak az ilyen objektumokat vedeni mindenki meg nyugodhat a picsabaMer' az oroszok felrobbanccsák'
Csinálni kell. Ukrban beváltak a Leo1es lgv ágyúk. T72-re, esetleg BTR-re 23mm gá-kat párban meg négyesével, plussz optikai irányzó rendszer áthidaló időszakra jó lenne.Az pont 22-vel több, mint ami most van
Dánia szerződést kötött a Rheinmetall-lal 16 Skyranger 30 légvédelmi fegyverrendszer szállítására, amelyeket a Piranha 5 páncélozott személyszállítóra szerelnek fel. 4 prototípus egységet 2025 végéig szállítanak le, a fennmaradó 12 torony pedig 2027 és 2028 között következik be. Dánia azonban még nem választotta a másodlagos rakétafegyverzetet a megrendelt toronyokhoz, de a tájékozott körök az MBDA Mistral 3 rakétájára mutatnak rá.
MG idejében volt erről szó, de jó ideje nagy a csend. Svájcban egyre problémásabb lesz gyártani...Szerintem Zalaegerszegen rakják össze ezeket a tornyokat is.
MG idejében volt erről szó, de jó ideje nagy a csend. Svájcban egyre problémásabb lesz gyártani...
Talán @Rapesz tud arról valamit, hogy nálunk lesz-e Skyranger-30 gyártás exportra vagy sem...
100%-ra biztosan tudod?Zalaegerszeg.
Igen, mert kerestek Zalába mérnököket akiknek a németekkel és a svájciakkal kell majd együttműködnie100%-ra biztosan tudod?