Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
12 harckocsihoz 4 tartalék torony? Elég komoly alkatrész ellátásnak tűnik. Vagy ennyi probléma van vele?
Azért speciel a finneknél lehet belőle, eleget átalakítottak arv-vé.Lehet hogy most kellett megvenni mindent ami kellhet a következő ~20 évben a 2A4-hez, mert később már nem nagyon lesz, ha mégis kellene valami?
Vagy úgy gondolták, hogy most van rá pénz, most kell annyi alkatrészt venni, hogy elég legyen 20 évre.Lehet hogy most kellett megvenni mindent ami kellhet a következő ~20 évben a 2A4-hez, mert később már nem nagyon lesz, ha mégis kellene valami?
Kicsit ezért is ráncolom a homlokom, mikor egy beszerzés összegéből leosztjuk a darabárat, holott fogalmunk sincsen mi mindent tartlamaznak a szerződések. Ugyanez igaz a Lynx story-ra is,...meg úgy általában. Fogalmunk sincs arról, hogy az A7-esekhez, a Pzh-khoz is mi minden lesz tartalékban,...egy olyan projektnél mint a Lynx gyártás meg tényleg a sötétben tapogatózunk. Alkatrész és szerszám-készletek, oktatási anyagok és makettek, szimulátorok, kenőanyagok és az ellenőrzésekhez szükséges eszközök/munkaállomások mind mind olyan tételek, ami bizony kivesézhetetlen egy ilyen csomagárból. Ezekhez jön még a lőszer (éles/gyakorló) és miegyéb...szval...Lehet hogy most kellett megvenni mindent ami kellhet a következő ~20 évben a 2A4-hez, mert később már nem nagyon lesz, ha mégis kellene valami?
arcas nem érted a lényeget, én már ezt elengedtem, sírnak össze vissza de fogalmuk sincs mi van a szerződésben, a lényeg hogy valamiért sírni kell, eddig azért mert "jaj de drága meg csak avasak vannak benne" most meg "miért csak 2 meg 4 extra torony jön" , mindig lesz valamiKicsit ezért is ráncolom a homlokom, mikor egy beszerzés összegéből leosztjuk a darabárat, holott fogalmunk sincsen mi mindent tartlamaznak a szerződések. Ugyanez igaz a Lynx story-ra is,...meg úgy általában. Fogalmunk sincs arról, hogy az A7-esekhez, a Pzh-khoz is mi minden lesz tartalékban,...egy olyan projektnél mint a Lynx gyártás meg tényleg a sötétben tapogatózunk. Alkatrész és szerszám-készletek, oktatási anyagok és makettek, szimulátorok, kenőanyagok és az ellenőrzésekhez szükséges eszközök/munkaállomások mind mind olyan tételek, ami bizony kivesézhetetlen egy ilyen csomagárból. Ezekhez jön még a lőszer (éles/gyakorló) és miegyéb...szval...
Ja, vehettek volna a tornyok alá teknőt is....arcas nem érted a lényeget, én már ezt elengedtem, sírnak össze vissza de fogalmuk sincs mi van a szerződésben, a lényeg hogy valamiért sírni kell, eddig azért mert "jaj de drága meg csak avasak vannak benne" most meg "miért csak 2 meg 4 extra torony jön" , mindig lesz valami
Ott a T-72.... Vagy rárakják mezőgazdasági vontatóra, esetleg hegesztenek egy páncélvonatot? Arra kell? Persze mindezt...kecskekörömért.Ja, vehettek volna a tornyok alá teknőt is....
A hülye fejemmel ezt még el is képzeltem... (Currus módra)hegesztenek egy páncélvonatot?
legyen meg itt is.
Ez nem 58-as gyártmányjelölésű.Simán FN MAG a neve.
Én ugyanazt mondom, mint amikor először megjelent a magyar Gidránról a fotó: Jobb a színe, mint a Leo-2a4-nek. Különösen a sárga. De a zöld is. Az összhatás pedig valahogy természetesebb hatást kelt, és a nappali álcázójelleg miatt nem baj, hogy nem túl sötét az árnyalat.
Na lehet színeken marakodni.
A Leopard szerintem természetesebb színösszeállításban van.Én ugyanazt mondom, mint amikor először megjelent a magyar Gidránról a fotó: Jobb a színe, mint a Leo-2a4-nek. Különösen a sárga. De a zöld is. Az összhatás pedig valahogy természetesebb hatást kelt, és a nappali álcázójelleg miatt nem baj, hogy nem túl sötét az árnyalat.
A Leo színeiben viszont javára írom, hogy a fekete inkább sötétszürke. Ez viszont csak annak a fényében előny, hogy egy igaz mély fekete azzal a sárgával együtt már durva lenne, mint valami darázs. Majd a terepen eldől a kérdés.
Nem lenne rossz, én csak a sárgájával nem vagyok kibékülve.A Leopard szerintem természetesebb színösszeállításban van.
Én ugyanazt mondom, mint amikor először megjelent a magyar Gidránról a fotó: Jobb a színe, mint a Leo-2a4-nek. Különösen a sárga. De a zöld is. Az összhatás pedig valahogy természetesebb hatást kelt, és a nappali álcázójelleg miatt nem baj, hogy nem túl sötét az árnyalat.
A Leo színeiben viszont javára írom, hogy a fekete inkább sötétszürke. Ez viszont csak annak a fényében előny, hogy egy igaz mély fekete azzal a sárgával együtt már durva lenne, mint valami darázs. Majd a terepen eldől a kérdés.