A Leo messzebb van, azért néz ki teljesen másképp a festése.... Amúgy tök ugyanaz.
Na lehet színeken marakodni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Leo messzebb van, azért néz ki teljesen másképp a festése.... Amúgy tök ugyanaz.
Ez nem igaz. A bal oldalon a zöld alapszínen van sárga, sötétbarna és fekete/nagyon sötét szürke/nagyon sötét zöld. Az utóbbit a fényviszonyok miatt nem tudom megmondani. A jobb oldalon biztos, hogy nincs sötétbarna, de az utolsó szín is hiányzik. Ez rögtön 2 eltérés, de szerintem az alapszíne is világosabb a Leónak, bár ez lehet csalóka szintén a fényviszonyok miatt.A Leo messzebb van, azért néz ki teljesen másképp a festése.... Amúgy tök ugyanaz.
Röviden teljesen más.Ez nem igaz. A bal oldalon a zöld alapszínen van sárga, sötétbarna és fekete/nagyon sötét szürke/nagyon sötét zöld. Az utóbbit a fényviszonyok miatt nem tudom megmondani. A jobb oldalon biztos, hogy nincs sötétbarna, de az utolsó szín is hiányzik. Ez rögtön 2 eltérés, de szerintem az alapszíne is világosabb a Leónak, bár ez lehet csalóka szintén a fényviszonyok miatt.
Vagy csak gyakorolni jobb 4-en mint 1 vagy 2 darabon.12 harckocsihoz 4 tartalék torony? Elég komoly alkatrész ellátásnak tűnik. Vagy ennyi probléma van vele?
Nem lefestett, felűjított tartaléktorony, még rajt a a BW jelzés. szóval nyakamat rá, hogy a propagandaszöveggel ellentétben kannibalizálásra.Vagy csak gyakorolni jobb 4-en mint 1 vagy 2 darabon.
nincs itt semmi gond.A Leo messzebb van, azért néz ki teljesen másképp a festése.... Amúgy tök ugyanaz.
Előbb egy képfeltölő oldalra töltsd fel. Pl. erre: https://postimages.org/
Az generál majd linkeket. A közvetlen (Direct link) linket beműsolod a kép ablakába. A mosolyoktól (Smilies) jobbra lévő gomb.
És... itt jött el a pont, hogy nem tudom ide feltölteni a képet.
Egy kicsit alakítgattam a képeken. Elsőnek egymás mellé szerkesztettem egy ugyanazon képen lévő Leo-t és Gidránt. Így biztos, hogy nem a kamera két külön beállítása miatt eltérő a szín.
Utána kerestem külön a Leopardról és a Gidránról képeket, nagyjából olyat, amin megegyezik a színhőmérséklet. Majd rámásoltam a Gidrán okker színét a Leopard sárga foltjaira. Természetesen még így sem pontos az összehasonlítás, de a különbség azért látszik.
És... itt jött el a pont, hogy nem tudom ide feltölteni a képet. Az összes szín más, igen, de a Gidrán okkersárgájával egész jól néz ki a Leo.
Használd már egy kicsit a fejedet!Nem lefestett, felűjított tartaléktorony, még rajt a a BW jelzés. szóval nyakamat rá, hogy a propagandaszöveggel ellentétben kannibalizálásra.
Nem feltétlenül, de mivel egy cégről beszélünk, költséghatékonyabb a számára, mint új alkatrészt gyártani.Használd már egy kicsit a fejedet!
A KMW feladata az A4-ek rendben tartása a lízing teljes ideje alatt.
(Szerinted miért van a mobilhangáron, konténereken kurv@ nagy KMW logó?
Szerinted a KMW rá van kényszerülve a kannibalizálásra?
Igen ám, de a tornyok idehozása kb. 2-3x annyiba kerül, mint az elromlásra hajlamos alkatrészek szállítása.Nem feltétlenül, de mivel egy cégről beszélünk, költséghatékonyabb a számára, mint új alkatrészt gyártani.
A faszt se érdekli hogy te mit gondolsz erről.Nem lefestett, felűjított tartaléktorony, még rajt a a BW jelzés. szóval nyakamat rá, hogy a propagandaszöveggel ellentétben kannibalizálásra.
sóhaj.. Elhiszem, hogyha megkérik, a cégek legyártják újra az A4-hez szükséges részegységeket, alkatrészeket. Ha szépen kéred, akár Leo 1hez is,ld traktoros Prorsche reklám Na de menni idő alatt , és mennyiért. (ez német részről az izraelit is tudja verni, pedig ott is voltak durva esetek..) Na szerinted, hogyan tudja garantálni a német cég a szerződésben garantált rendelkezésre állási mutatót?Használd már egy kicsit a fejedet!
A KMW feladata az A4-ek rendben tartása a lízing teljes ideje alatt.
(Szerinted miért van a mobilhangáron, konténereken kurv@ nagy KMW logó?
Szerinted a KMW rá van kényszerülve a kannibalizálásra?
Basszus ekkora öngólt fogalmazásilag))) Bearanyoztad a napom.A faszt se érdekli hogy te mit gondolsz erről.
Egyszer. Ami extra költség volt ezen az úton, az a túlsúlyos szerelvény útvonalengedélyeztetése. A gépnek erőlködést sem jelentett idehozni a tornyot, nem zabálta meg az Isten üzemanyagát is. Így megvan a lehetőség a komplett és azonnali toronycserére és megvan a lehetőség az azonnali kannibalizálásra is. Azért nem a színeinkre fújva érkeztek, szóval ez csak alkatrész. Még a felségjelzést sem kaparták le róluk.Igen ám, de a tornyok idehozása kb. 2-3x annyiba kerül, mint az elromlásra hajlamos alkatrészek szállítása.
Ha megfigyelted, 1 kamion max. 1 tornyot tudott idehozni. Azaz 4 kamion kell hizzá. A berendezéseket kiszerelve ledobozolva simán 1 v. 2 kamionon elhozhatták volna. Páncéllemezt minek cipeltek volna ide, hacsak nem azonnal hotswap -re akarnák őket felhasználni?
Erre megoldás lehet a festő "képesség" kialakítása. Valamint a 21. századi, modern, a kor kihívásainal megfelelő, egységes, magyar festésminta létrehozása.Még ehhez tedd hozzá a beérkezett 4 db tornyot, ami eredeti német álcázószínekben pompázik. Amennyiben nem festik át őket, csak felrakják rájuk a nemzeti színű éket, akkor érdekes kavalkád lesz egy toronycsere esetén.
Akkor most mi is a bajod?sóhaj.. Elhiszem, hogyha megkérik, a cégek legyártják újra az A4-hez szükséges részegységeket, alkatrészeket. Ha szépen kéred, akár Leo 1hez is,ld traktoros Prorsche reklám Na de menni idő alatt , és mennyiért. (ez német részről az izraelit is tudja verni, pedig ott is voltak durva esetek..) Na szerinted, hogyan tudja garantálni a német cég a szerződésben garantált rendelkezésre állási mutatót?
ilyenkor egyszerre itt van mindenből négy teljes készlet, nem kell várni, amíg ott kiszerelik, elelnőrzik, csomagolják, ideér.Igen ám, de a tornyok idehozása kb. 2-3x annyiba kerül, mint az elromlásra hajlamos alkatrészek szállítása.
Ha megfigyelted, 1 kamion max. 1 tornyot tudott idehozni. Azaz 4 kamion kell hizzá. A berendezéseket kiszerelve ledobozolva simán 1 v. 2 kamionon elhozhatták volna. Páncéllemezt minek cipeltek volna ide, hacsak nem azonnal hotswap -re akarnák őket felhasználni?