A Diehl lánctalppal stb kapcsolatos üzletàgát 2014 végén eladták a KMW-nek?
Tulajdonkeppen igen, viszont ha jol tudom akkor a tovabbi fejlesztesek maradtak a DLS-nel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Diehl lánctalppal stb kapcsolatos üzletàgát 2014 végén eladták a KMW-nek?
Sot. Lesz rajtuk, legalabbis @krisss ilyeten valasza remlik nekem regebbrol.A magyar Leokra is fel lehetne pakolni a Trophy-t?
Ha a fele kap az már jóSot. Lesz rajtuk, legalabbis @krisss ilyeten valasza remlik nekem regebbrol.
Annak mi értelme lenne?Ha a fele kap az már jó
Szerinted mindegyikre jut?Annak mi értelme lenne?
Vagy mindegyikre, vagy egyikre sem!Szerinted mindegyikre jut?
Igen.Szerinted mindegyikre jut?
Idehaza? El!Vagy mindegyikre, vagy egyikre sem!
Annak szerinted milyen harcászati értelme van, hogy csak mondjuk 20-ra kerül APS?
Hogy osztod be, hogy hogyan legyenek alkalmazva?
Ez nem olyan, mint hogy a BTR-ek vegyesen vannak alkalmazva egy alegységen belül. Ez sem optimális, de megoldható. Egy védelmi eszköz esetén viszont ilyet nem csinálhatsz. Vegyük csak a golyóálló mellényt alkalmazását. El tudod képzelni, hogy egy rajban csak minden második ember kap belőle?
Keresnem kellett, hogy milyen katonáról beszélsz.Az első képen látszik milyen jó a magyar multicam - ha az arcot kitakarjuk alig látni a katona körvonalait
Erről talán papajoe értekezett korábban, ha jól emlékszem nem volt jó véleménnyel a hevederrel.Ha arra gondolsz, hogy a gumiheveder szarabb, akkor el kell, hogy keserítselek. Azonos típuson azonos körülmények között jóval tovább bírja a gumiheveder.
A Leo2 tömegére viszont még nem létezik ilyen. A határ kb. a Lynx tömege.
Most nem olyan helyen vagyok, hogy visszakeressem, de az angolok nyilvánosságra hoztak egy egészen komolyan vett vizsgálatot a Warriorok áthevederezése kapcsán. A gyártók azon igérete, hogy többet bírnak, mint az acél lánc, nem csak helyénvaló, de egyéb tulajdonságai miatt (zaj, rezgéscsillapítás, görgő kímélés) azonnali átszerelést javasoltak a tanulmány következtetéseként. Az ausztrálok már fel is próbalták a Lynxre, ha jól tudom, de sajnos ekkora tömeg jelenleg a technológiai határ.Erről talán papajoe értekezett korábban, ha jól emlékszem nem volt jó véleménnyel a hevederrel.
Altalaban mindig mindent.Mikor mit.
M1-en nèmelyiken van telefon hátul a gyalogsággal való komunikáció miatt.Ergo tehát nem láthat senki olyat, hogy a Leo2 feneke mögött szorosan búvó gyalogságot fedezne menet közben. Igaz ez az amerikai M1 Abrams változatokra is.
Ha a fa mögé àllna, egyáltalán nem lehetne látni...Keresnem kellett, hogy milyen katonáról beszélsz.
Mert hülyeség.Közvetlenül a kipufogó mögé nem érdemes állni,bújni,de azért mőgéállni lehet.És állnak is.Iraki felvételeket érdemes végigböngészni ez ügyben.M1-en nèmelyiken van telefon hátul a gyalogsággal való komunikáció miatt.
Az hogy bírja ezt?
Szerintem meg mutatóba csak.Aztán majd lesz mindegyikre.Vagy mindegyikre, vagy egyikre sem!
Annak szerinted milyen harcászati értelme van, hogy csak mondjuk 20-ra kerül APS?
Hogy osztod be, hogy hogyan legyenek alkalmazva?
Ez nem olyan, mint hogy a BTR-ek vegyesen vannak alkalmazva egy alegységen belül. Ez sem optimális, de megoldható. Egy védelmi eszköz esetén viszont ilyet nem csinálhatsz. Vegyük csak a golyóálló mellényt alkalmazását. El tudod képzelni, hogy egy rajban csak minden második ember kap belőle?
M1-en nèmelyiken van telefon hátul a gyalogsággal való komunikáció miatt.
Az hogy bírja ezt?
Igen csak mivel felmerült hogy nem tudnak odamenni, ezèrt csodálkoztam kicsit.TIP /Tank Infantry Phone/ a neve. Teljesen jol birja, a jobb oldalon van egy dobozban. A hohatasnal nagyobb problema a hang, gazturbina mukodesevel jar.
Egyebkent nem az M1 amire eloszor kerul az amerikaiaknal telefon. Mar a Sherman is kapott ilyet, aztan az M26-nal jott a kovetkezo probalkozas, majd M48…
Igen csak mivel felmerült hogy nem tudnak odamenni, ezèrt csodálkoztam kicsit.
Laikusként nem tudom elképzelni, h olyan tömeggel fordulásnál ne "lépjen ki". Kotrógépeknél még kisebb tömegig használják.Most nem olyan helyen vagyok, hogy visszakeressem, de az angolok nyilvánosságra hoztak egy egészen komolyan vett vizsgálatot a Warriorok áthevederezése kapcsán. A gyártók azon igérete, hogy többet bírnak, mint az acél lánc, nem csak helyénvaló, de egyéb tulajdonságai miatt (zaj, rezgéscsillapítás, görgő kímélés) azonnali átszerelést javasoltak a tanulmány következtetéseként. Az ausztrálok már fel is próbalták a Lynxre, ha jól tudom, de sajnos ekkora tömeg jelenleg a technológiai határ.
Emiatt is lehetne fontos, ha esetleg a KF-51-et ki tudnák hozni kisebb tömegűre mert egy fejlesztett gumiheveder oda is drasztikus javulást hozhat.