Mar keszult olyan mintapeldany,amin rajt van.Forumra is tobbszor be lett teve a képe.
Az nem a KF-51?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mar keszult olyan mintapeldany,amin rajt van.Forumra is tobbszor be lett teve a képe.
Nem,a Leo2 tornyat mer kicsempeztek,es kiserleti loveszeten is reszt vett.Az nem a KF-51?
Az egy RM-féle Leopard-2A4 upgrade.Mar keszult olyan mintapeldany,amin rajt van.Forumra is tobbszor be lett teve a képe.
Miert is?Ha Iron Fistet rakatunk a zsidokkal,akkor is?Az egy RM-féle Leopard-2A4 upgrade.
Célszerű lenne tényleg a StrikeShield az A7-eseinkre, csak akkor kiátkoz örökre a KMW, ha nekiálliunk az RM-mel barkácsolni rá ilyesmit!
Bukjuk a gyári garit ha elkezdjük berhelni!Miert is?Ha Iron Fistet rakatunk a zsidokkal,akkor is?
APS,amit mo pluszban kerunk ta.Fizezunk,rakt lesz
Az A7 toryanak oldalát ugyanugy ki lehet csempézni.
Nyugodj bele,ha fizetsz,meg ki is fugazzak ..Bukjuk a gyári garit ha elkezdjük berhelni!
Szerintem KMW engedélye nélkül egy zászlótartót sem hegeszthetsz rá!
Bármit csináljuk vele egy másik gyártóval azt meg végkép nem hagyják! RM-et ugye kifejezetten utálják KMW-nél...
Igen, de KMW-nek kell tejelni az integrációért: egy valag pénzért hajlandók az RM cuccát rá barkácsolni, persze!Nyugodj bele,ha fizetsz,meg ki is fugazzak ..
Ha fozetsz,akkor meg egy zihanyzot is raknak rá a csempe melléIgen, de KMW-nek kell tejelni az integrációért: egy valag pénzért hajlandók az RM cuccát rá barkácsolni, persze!
Lényeg, hogy nélkülük csak az RM-mel nem lehet rátenni semmit.
A különbség a törzsében lesz az A7HU-nak, meg az A8-nak. Az A8-nál kimondottan a Trophy egyes rendszerelemeinek a befogadására is módosították a leírások szerint. Integrációs probléma viszont nem lehet, mert ugye többségében azonos eszközök mellé kerül. De ettől még a miénkre is felkerülhet, csak a szoftveres vezérléséhez szükséges részeinek kell más helyet találni.A Trophy, ha beválik az A8-on, ami a magyar A7+ továbbfejlesztett verziója, gondolom megvalósítható.
De kérdezzük meg a Leopárd szakértőt.
@Pogány ?
Nem valószínűNa, mennek az A7-eseink?
Ukrajna még több Leopard harckocsit kér Berlintől - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Hogyne, sőt index fórumon azt olvastam, oda adjuk nekik még azt a maradék hat fel nem borult Gidránt is..édes faszomNa, mennek az A7-eseink?
Ukrajna még több Leopard harckocsit kér Berlintől - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Ezt írtam korábban gyerekek, hogy segítettünk és segítünk nekik gázolajjal, ruházattal, élelmiszerrel, gyógyszerrel, vérrel, áramfejlesztővel, fegyveren kívül gyakorlatilag MINDENNEL, és így is mi vagyunk az ukránoknak az oroszok után a második ellenségkép!Hogyne, sőt index fórumon azt olvastam, oda adjuk nekik még azt a maradék hat fel nem borult Gidránt is..édes faszom
nem lehetne mostmár ezt abbahagyni? nem fogunk vadiúj és régi technikát se átadni.
Érjenek előbb ide azok a Leok és akkor majd elhiszem, hogy nem fogjuk átadni.nem fogunk vadiúj és régi technikát se átadni.
Eddig se adtunk àt semmit.Érjenek előbb ide azok a Leok és akkor majd elhiszem, hogy nem fogjuk átadni.
Nem vagyok benne biztos, hogy a BTR-einket már elfogadnák!Ezt írtam korábban gyerekek, hogy segítettünk és segítünk nekik gázolajjal, ruházattal, élelmiszerrel, gyógyszerrel, vérrel, áramfejlesztővel, fegyveren kívül gyakorlatilag MINDENNEL, és így is mi vagyunk az ukránoknak az oroszok után a második ellenségkép!
Ha odaadnánk nekik a BTR-eket, utána a Gidrán kéne, ha azt is, akkor a Leo2, ha azt is a Gripen. Ha megkapnák utána meg Dudit kérnék, mert kevés a lövészük!
Semmi nem elég ezeknek, egyszerűen egy ellenséges ország, nincs ezt hova magyarázni tovább! Áltatni sem érdemes magunkat, bármit teszünk, többet fognak akarni, olyat amit ha nem adunk azonnal, akkor azért fognak felrúgni mint a büdösbogarat!
Azért ne próbáljuk ki szerintem, szerintem minden is kéne nekik, bele Dudi is! Pofátlanok mint a piaci légy, és telhetetlenek is hozzá! No meg ismerős technika, amúgy is használják ők is... Szóval kéne az nekik, meg utána persze a hiúz is, leo2, nasams, gripen, pzh2000, minden! Nincsen bennük semmi önkritika, gátlás, nekem úgy tűnik hogy totál fékevesztett a vezetésük, nekik minden jár, s köszönjük is meg hogy adhattunk, hisz minket védenek, a számlát majd benyújtják később!Nem vagyok benne biztos, hogy a BTR-einket már elfogadnák!
Állítólag a bolgároktól valamit visszautasítottak...
2 A7+ az valojaban 2 A7.5 es mint tudjuk felfele kerekitunk ugyhogy effektive a HUN 2 A7+ az HUN 2 A8.Az új norvég Leopardokat is A8-ra nevezik át.
Norwegian army to get 54 redesignated Leopard 2A8 NOR MBTs
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Szerintem a MH is kérjen "felminősítést"!