He?...de, mivel még nincs kész az infrastrukturális háttér, így a németek nem nagyon akarnak szállítani...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
He?...de, mivel még nincs kész az infrastrukturális háttér, így a németek nem nagyon akarnak szállítani...
A miénk szuper titkos....Nehezen tudom elképzelni, hogy a mi A4-eseink anynira különbözzenek a cseh A4-ektől, hogy nekünk titkolni kelljen a küzdőteret...
Nehezen tudom elképzelni, hogy a mi A4-eseink anynira különbözzenek a cseh A4-ektől, hogy nekünk titkolni kelljen a küzdőteret...
Nehezen tudom elképzelni, hogy a mi A4-eseink anynira különbözzenek a cseh A4-ektől, hogy nekünk titkolni kelljen a küzdőteret...
A harckocsizó azt mondta nekem a Vàrosligetben, hogy kb. 70% az egyezés az A7HU-va belül lévén arra képeznek vele. Hogy ez mit takar pontosan azt annyira nem tudom, lévén C2 nincs benne, az optikàk a régiek. A DM11 kezelése tiszta sor volt eddig is. Ràdiók?A miénk szuper titkos....
Hogy lenne fordított?Egyébként részben különbözik. Ha jól értettem, mivel a svájci-cseh Leopardokat nem a KMW gyártotta, ezért belül fordított, más kialakítású több szempontból mint a KMW A7.
De értem, nem ez volt a lényeg.
A fordított lehet faszság az emlékezetem....A harckocsizó azt mondta nekem a Vàrosligetben, hogy kb. 70% az egyezés az A7HU-va belül lévén arra képeznek vele. Hogy ez mit takar pontosan azt annyira nem tudom, lévén C2 nincs benne, az optikàk a régiek. A DM11 kezelése tiszta sor volt eddig is. Ràdiók?
Hogy lenne fordított?
Ez igen zagyva valami. Az A4-ek azok A4-ek. Minimàlis az eltérés gyàrtótól függôen. Fôleg egyes elektronikai elemek, ràdió, vagy épp az oldalsó szoknyàk formàja. A svàjci Leopardok sem jelentôsen eltérôk ha az A4-Pz87 szinten vesszük. Az, hogy az A7+ eltér, hàt ezen nincs mit csodàlkozni. Az, hogy az A7(V, +, HU) KMW termék, tehàt a KMW tudja közelítô szintre hozni az A4-et, megint magàtól értetôdô, de ezt akkor is meg tudnà tenni, ha RM vagy svàjci építésû az adott gép. Ahogy az RM vagy a RUAG is àt tudnà bàrmelyiket építeni a sajàt modernizàciós csomagjàval.A fordított lehet faszság az emlékezetem....
A cseh Leopárdok Svájcban gyártott Leopárdok.
A Rheinmetall által a múltban különböző ügyfelek számára gyártott és/vagy korszerűsített tartályok és a KMW által gyártott és korszerűsített tartályok között meglehetősen jelentős különbségek vannak a Rheinmetallra a KMW engedélyével kötött korlátozások miatt. A különbségek elsősorban a belső térben jelentősek; és várható, hogy a sajátos, volt svájci elrendezésű tankok, amelyeken Düsseldorfban a Rheinmetall módosított, eltérnek a KMW Münchenben gyártott új járműveitől annyiban, hogy az átálláskor a legénység és a műszaki karbantartó személyzet átképzése szükséges. a 2A7+ változathoz.
És ebből a szempontból Magyarországnak talán könnyebb lesz a helyzete, mint Csehországnak, hiszen a német kormányon keresztül a gyártótól, azaz a KMW-től vásárolta meg Leopardjait. A tartályok korszerűsítésére természetesen minden kapacitása megvan, és szintén csak a gyártó tud frissíteni a legmodernebb változatra, ami jelenleg a 2A7+ (és ennek magyar alváltozata a 2A7HU). A KMW közvetlen tapasztalattal rendelkezik ezzel az eljárással kapcsolatban.
5 eve.Nekem az az érdekes hogy 2024 közepére fel is állna a teljes keret egy még fejlesztés alatt álló cuccból, amikor ami A7eseink még el se kezdtek szállíngózni pedig már 3 éve megrendeltük.... wtf!!
Mert mi kértük, hogy ilyen későn szállítsák, mivel nem volt hol tárolni... de már 100x le lett írva....Nekem az az érdekes hogy 2024 közepére fel is állna a teljes keret egy még fejlesztés alatt álló cuccból, amikor ami A7eseink még el se kezdtek szállíngózni pedig már 3 éve megrendeltük.... wtf!!
elég vicc hogy 4-5 alatt nem tudták megoldani a tárolást...Mert mi kértük, hogy ilyen későn szállítsák, mivel nem volt hol tárolni... de már 100x le lett írva....
elég vicc hogy 4-5 alatt nem tudták megoldani a tárolást...
Ja ami ázik befelélenne hely a leokak tatán. az a4 esek nem töltik ki a teljes hangárt a 72 esek is átmehetnek máshova. de a telephely több új hangárt kapott.
.lenne hely a leokak tatán. az a4 esek nem töltik ki a teljes hangárt a 72 esek is átmehetnek máshova. de a telephely több új hangárt kapott.
Gyakorlatilag több ezer tankot befogadni képes üres raktárak vannak szerteszét az országban.. Meg olyanok is amik nem áznak be. Nem azt mondom, hogy mind a Honvédség, de üres hűtőhazak, üres gyárak, üres csarnokok pusztulnak mindenfelé. Engedjétek már el ezt a nincs hangár témát.Ja ami ázik befelé
Akkor most ezeket az üres csarnokokat, gyárakat el kellene költöztetni egy katonai bázis mellé vagy a bázist ezek mellé?! Ezekben az üres hütöhazakban, gyárakban minden adott kiszolgalni ezeket a modern cuccokat?Gyakorlatilag több ezer tankot befogadni képes üres raktárak vannak szerteszét az országban.. Meg olyanok is amik nem áznak be. Nem azt mondom, hogy mind a Honvédség, de üres hűtőhazak, üres gyárak, üres csarnokok pusztulnak mindenfelé. Engedjétek már el ezt a nincs hangár témát.
Engem nem nagyon érdekel mi alatt tárolják csak kene meg legalább 44dbGyakorlatilag több ezer tankot befogadni képes üres raktárak vannak szerteszét az országban.. Meg olyanok is amik nem áznak be. Nem azt mondom, hogy mind a Honvédség, de üres hűtőhazak, üres gyárak, üres csarnokok pusztulnak mindenfelé. Engedjétek már el ezt a nincs hangár témát.
Akkor most ezeket az üres csarnokokat, gyárakat el kellene költöztetni egy katonai bázis mellé vagy a bázist ezek mellé?! Ezekben az üres hütöhazakban, gyárakban minden adott kiszolgalni ezeket a modern cuccokat?
Daru, csak a motortér tetőlemeze 1,5-2 tonna.Persze, milyen extra cucc kellene ezekhez, ami egy tgk,egyéb gépjavító telepen nincs?
Max egy lapos a diaghoz.