Ha ezzel a sok érzékelővel, vagy automata géppuska toronnyal betolatok egy házba, hogy ne lássanak, akkor gondolom szakad törik le minden.
Szerintem ne az akciófilmekből indulj ki harceljárások terén.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha ezzel a sok érzékelővel, vagy automata géppuska toronnyal betolatok egy házba, hogy ne lássanak, akkor gondolom szakad törik le minden.
Később is, ez volt az egyik oka hogy nem volt jó szovjet embernek lenni.A szovjetek a II. vh-ban marha komolyan gondolták.
Véletlenül T-90-esek lesznek?Várjuk ki, miről fog szólni a Currus lánctalpas felújítása...
Ha nem MG-42-es, akkor kenjék a hajukra az egészet!Az nehéz géppuska,szemre 7.62-nek néztem?
Akartam is kérdezni,hogy miért nem érdemelt meg 50-es kalibert.
A finnek meg is csinálták.Később is, ez volt az egyik oka hogy nem volt jó szovjet embernek lenni.
gyerekkorom autós kártyáinak szellemét idéző okfejtés. A hadtörténelem hadtörténwlwm már bebizonyította, hogy a technikai mutatók önmagukban nem sokat érnek.
Ez az ellenzékizés nagyon uncsi. Mindenki örül, a legbénább kommunikáció a kormánysajtóé....gyerekkorom autós kártyáinak szellemét idéző okfejtés. A hadtörténelem hadtörténwlwm már bebizonyította, hogy a technikai mutatók önmagukban nem sokat érnek.
Még a végén jönnek az ellenzéki cikkek, hogy valami ősi elavult szart vett a kormány drágán.
Nem kell illúziókat kergetni, elég sokan dolgoznak most azon gőzerővel, hogy ezt a beszerzést is valahol - bárhol - kikezdhessék és valamelyen szempontból hibásnak tüntethessék fel. Nem lesz könnyű dolga annak aki ezen munkálkodik, mert az ár és a minőség is kitűnő, de meg fogják próbálni.Ez az ellenzékizés nagyon uncsi. Mindenki örül, a legbénább kommunikáció a kormánysajtóé....
Miért kell állandóa belevonni a politikát egy HT fórum témái közé?? Qrva unalmas és bosszantó. Egy ellenzék mindenhol ezt csinálja. A mostani hatalom is ezt csinálta amikor ellenzékben volt.... csak ezt hajlamosak egyesek elfeledni....Nem kell illúziókat kergetni, elég sokan dolgoznak most azon gőzerővel, hogy ezt a beszerzést is valahol - bárhol - kikezdhessék és valamelyen szempontból hibásnak tüntethessék fel. Nem lesz könnyű dolga annak aki ezen munkálkodik, mert az ár és a minőség is kitűnő, de meg fogják próbálni.
Ne legyünk már álszent szemforgatók. Ki is mondta, h a háború nem más, mint a politika folytatása más eszközökkel?! Ha ennyi sem fér bele, akkor zárjunk be minden fórumot, h PC-k maradhassunk.Miért kell állandóa belevonni a politikát egy HT fórum témái közé?? Qrva unalmas és bosszantó. Egy ellenzék mindenhol ezt csinálja. A mostani hatalom is ezt csinálta amikor ellenzékben volt.... csak ezt hajlamosak egyesek elfeledni....
Ha 150 Leo A7+-t vettünk volna 20 euróért, akkor is jönnének sorban a lejárató cikkek, hogy minek, milyen hülyeség volt, mennyire rossz az A7, stb. Ki másnak érdeke ez, mint az ellenzéknek? És tessék mondani, milyen nagyszabású beszerzések voltak az előző kurzus alatt, amiknél "ugyanezt csinálta a mostani hatalom"?Miért kell állandóa belevonni a politikát egy HT fórum témái közé?? Qrva unalmas és bosszantó. Egy ellenzék mindenhol ezt csinálja. A mostani hatalom is ezt csinálta amikor ellenzékben volt.... csak ezt hajlamosak egyesek elfeledni....
Azt hagyjuk is, mennyire értelmetlen egy ilyen összehasonlítás. De legalább ebben is elismerik, hogy jó választás született.
Most fokozod az izgalmakat?? Ti folyamatosan ezzel foglalkoztok hogy mit ír egy noname oldal noname szerzője.... egyből idesz@rjátok a linket és ezzel foglalkoztok.... ez egy HT oldal egy Leopard2 topik. Mi köze ehhez az ellenzéknek?? Jah és én egy olyan cikket sem láttam ami kritizálta volna a hadsereg fejlesztését. Lehet hogy vannak felmerülő kérdések, de az irány most nagyjából egy.Ha 150 Leo A7+-t vettünk volna 20 euróért, akkor is jönnének sorban a lejárató cikkek, hogy minek, milyen hülyeség volt, mennyire rossz az A7, stb. Ki másnak érdeke ez, mint az ellenzéknek? És tessék mondani, milyen nagyszabású beszerzések voltak az előző kurzus alatt, amiknél "ugyanezt csinálta a mostani hatalom"?
Ó anyám borogass... Nagyon el vagy te tévedve.Most fokozod az izgalmakat?? Ti folyamatosan ezzel foglalkoztok hogy mit ír egy noname oldal noname szerzője.... egyből idesz@rjátok a linket és ezzel foglalkoztok.... ez egy HT oldal egy Leopard2 topik. Mi köze ehhez az ellenzéknek?? Jah és én egy olyan cikket sem láttam ami kritizálta volna a hadsereg fejlesztését. Lehet hogy vannak felmerülő kérdések, de az irány most nagyjából egy.
Szerintem az árok fölött elhaladó tank aljára mágneses aknát rakó eljárás életképes dolog. Az oldalról odarohanóst is meg lehet csinálni. A lesből kézigránátköteget a lánctalp alá ma is működne.Később is, ez volt az egyik oka hogy nem volt jó szovjet embernek lenni.
Szerintem az árok fölött elhaladó tank aljára mágneses aknát rakó eljárás életképes dolog. Az oldalról odarohanóst is meg lehet csinálni. A lesből kézigránátköteget a lánctalp alá ma is működne.
Annyira eletkepes hogy a 2. Vh bol magyar reszrol egy vagy ket ember volt aki megcsinalta.... Vitezsegi erdemrend legmagasabb fokozatat meg is kaptak tettukert. /az egyik biztos posztomusz./ tehat jah eletkepes volt valamikor es 200.000 bol egy ember meg is csinalta...Szerintem az árok fölött elhaladó tank aljára mágneses aknát rakó eljárás életképes dolog. Az oldalról odarohanóst is meg lehet csinálni. A lesből kézigránátköteget a lánctalp alá ma is működne.
Elölről reménytelen. Háborúban bizony döglenek a katonák. Ez egy ilyen mesterség. Kézigránát KÖTEG. Nem tudtam, hogy a mágnesesek kimentek a divatból. Az ejtőernyős kézigránátot már akkor is reménytelennek tartottam.Kézigránáttal semmit nem robbantasz le nem hogy lánctalpat.Ma már senki nem használ mágneses aknát nem véletlenül.
Harckocsihoz meg rohanj oda te.
Melyiket?Annyira eletkepes hogy a 2. Vh bol magyar reszrol egy vagy ket ember volt aki megcsinalta.... Vitezsegi erdemrend legmagasabb fokozatat meg is kaptak tettukert. /az egyik biztos posztomusz./ tehat jah eletkepes volt valamikor es 200.000 bol egy ember meg is csinalta...