Mint miben?
A A7-ekben ugyan az van.
A német 384 db leendő a7v-ből 187 db fog rendelkezni attica hőképalkotóval, a többi nem. Nem lesznek teljesen egy szinten az állományuk darabjai.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mint miben?
A A7-ekben ugyan az van.
Költségvetési okok gondolom. Később sem rakatják bele?A német 384 db leendő a7v-ből 187 db fog rendelkezni attica hőképalkotóval, a többi nem. Nem lesznek teljesen egy szinten az állományuk darabjai.
Költségvetési okok gondolom. Később sem rakatják bele?
Igen, elbeszéltünk. Az A7+-ban az Attica vanJa hogy elbeszélünk egymas mellett.Semmit nem találtam az A7-esek hőkamerájáról...De lehet,hogy csak én vagyok béne!
Érdekes mondjuk a thermal sightok kb 1 millás áron futkosnak önmagukban is, de ennek így nem akkor sem látom az értelmét.A legutóbbi infó szerint amiben ezt olvastam, nem.
Hát szerintem a hatótáv meg a hasonlók lehetnek itt is amik a különbséget adják.Igen, elbeszéltünk. Az A7+-ban az Attica van
https://www.armyrecognition.com/ger...ecifications_information_description.amp.html
Ebben van 1-2 info:
https://www.hensoldt.net/fileadmin/...icle_Optronics/VehicleOptronics_EN_144dpi.pdf
Mondanivalóm lényege, hogy a lengyel 6 milliós upgradebe nem fért bele a legkorszerűbb eszköz még abból sem amit egyébként cseréltek. A hazai ipar támogatása fontos csak.... na.
Ua. a különbség a hőképalkotó generációk között mint a sima NVG generációk között? Azt egyszer itt a htka-n valaki már részletesen leírta.
Érdekes mondjuk a thermal sightok kb 1 millás áron futkosnak önmagukban is, de ennek így nem akkor sem látom az értelmét.
Gyanítom, ha előbb utóbb belekerül, ha kicsit megszalad a költségvetésük.Én sem, de gazdasági szempontból ez 200 millió euró, ha azt számoljuk, hogy mennyi gépbe nem teszik bele.
Gyanítom, ha előbb utóbb belekerül, ha kicsit megszalad a költségvetésük.
Hát igen, ha úgy érzik, hogy nagyobb a biztonsági fenyegetés lehet bekerül addig.Ez egy talán kategóriájú dolog. Lehet kihúzzák így velük az új mbt-ig. Persze ha nagyon gazdagok, belerakathatják akármikor.
Szerintem akkor mar egy megmodernebb valtozat kerul/ne majd a vasakba...Hát igen, ha úgy érzik, hogy nagyobb a biztonsági fenyegetés lehet bekerül addig.
Az Atticánál? Hát nem tudom van-e olyanjuk, szerintem ennél újabbat már csak az újgenerációs gépbe tesznek.Szerintem akkor mar egy megmodernebb valtozat kerul/ne majd a vasakba...
Meg nincs tudtommal de nem is most cserelnek le a maradekot... X ev mulva mire esedeks lenne a csere /egy megugrott koltsegvetes vagy forrosodo talaj folytan ahogy irtatok./ addigra mar elkepzelheto hogy lessz modernebb es akkor mar szerintem erdemesebb lenne azt beepoteni.Az Atticánál? Hát nem tudom van-e olyanjuk, szerintem ennél újabbat már csak az újgenerációs gépbe tesznek.
Spanyolok így tárolják, nem lesz semmi gond nálunk.
Mennyi fika lenne itt, tejóég, de én örülnék neki!!!
Ha Tatáról ment vki, akkor bármi lehet.
Pontosan ahogy leírtad, látszik is, hogy előrébb van tolva és ott vékonyabb a cső.Most így jobban megnézve a képet, érdekes a kétféle kialakítású löveg. A közelebbi gépen a toronyhoz jóval közelebb esik a csövön a füstelszívó dobja, mint a másikon.Vagy a hátsón csak le lett oldva a dob és előretolva amíg karbantartanak?