De van. Az életem legfölöslegesebb aktusa volt. Arra volt csak jó, hogy főiskolára felvételizhessek. Egy hulladék papírról beszélünk. De látom tényleg nem érted azt a szemléletet is, amit megtestesítesz ezzel a kérdéssel, kell kiirtani a légierőből. Ők nem elit, ők egy rendkívül felelősségteljes, aprólékos és monoton munkát végző fogaskerék, ami megfelelő minőségű és nem pedigréjű szakmunkást igényel.Nincs érettségid?
A vadászpilóta szakmunkás. Egy jól képzett technikus.
Írmagja nem maradhat semmi urizálásnak ott. Aki úgy viszonyul egy papírhoz a tanulás, a képézés és a képességek megfelelősége helyett mint te, annak semmi köze nem lehet ahhoz a légierőhöz, amit korszerűnek nevezhetünk és ahonnan kiküszöböltük a jelenlegi problémák javát, aminek az is része, hogy nem értik az idők szavát! Egyszer és mindenkorra meg kell szűnnie elit testületnek lennie a légierőnek és be kell tagozódni a haderőbe, mint annak nélkülözhetetlen és hasznos része.
Abban se vagyok biztos, hogy szükségünk van önálló légierőre! Vannak nagyhatalmak, a legkülönfélébb fegyvernemekkel, ott strukturálisan talán még szükségszerű az elkülönülés, de nálunk minek önáló parancsnokság ennek! Szerintem ilyen méretben egységes hadseregben kellene gondolkodnunk, mind a szárazföldi hadsereg, mind a légierő önállóságát megszüntetni és egy entitásban gondolkodni, egy hálózatban. A drónok korában többet "repülnek" a szárazföldi hadsereg katonái, mint a légierő pilótái. Pontosabban százszor, ezerszer többet, az ukrán háború tanulsága alapján! Mégse szerveztek nekik Drónerő parancsnokságot. Ilyen valóságban minek van még Légierő? Ez inkább már csak hagyomány!