Egy vezető szerintem nyilvánosan ilyen dolgokat nem mondhat.
Aki ilyet tesz, alkalmatlan vezető pozicióra. Ezt zárt ajtók mögött kell, szabad megbeszélni, semmi esetre sem a legénység előtt.Kivülről nèzve nekem kicsinyes bosszúnak tűnik.
Az új fönök beszéde már inkább megfelel annak, ahogy egy vezetőnek beszélnie kell.
Pár évtizedes tapasztalatból beszélek.
Nem nagyon lehet másképp megfogalmazni, mint hogy kb. a teljes állománynak a fasza tele van már az egésszel.
Tüntetni nem tüntethetnek, sztrájkolni nem sztrájkolhatnak, le nem szerelhetnek. Szerinted hány lehetőségük maradt?
Vagy inkább szívesség az új vezetőnek és minden beosztottjának.
Bátorság és önfeláldozás kell manapság az szomorú igazság kimondásához.
"Az egyetemes félrevezetés korában az igazság kimondása forradalmi cselekedet."
Ugyan úgy lealázták őket ezzel, a teljes repülő fegyvernemet, mint minket anno a Határőrökkel. A tűzoltóknak volt 150 éves szervezeti történelme, csak hát "nyakasparaszt" olyan Gróf ezredes Úr féle a legtöbb még vezető szinten is, megoldották kívülről hát a szakma lefejezését. Ismerős nekem ez ami most Kecsón történt, nem véletlen hogy nem pilóta lett először a dandár parancsnoka, ki van ez találva, jön vele a tipikus repülős szemlélet, életfelfogás szisztematikus szétzúzása is, csak figyeljétek meg! Pár év, és nem lesz nagy különbség a légierő és a szárazföld között!!!
Te, én azért sok kritikát hallottam pilóta úrék hozzáállására mindenki máshoz. És mindig, mindenkitől ugyan azt. Meg volt szerencsém pár (volt) vadászpilótához, aki ugyan tényleg úgy repül, mintha oda született volna, csak ne, tényleg ne nyissa ki a száját.
Valamelyik fotós, talán Benedek Levente fogalmazta meg ezt a hozzáállást a legtalálóbban: "Nem vagy pilóta? Buzi-e vagy?" bár ezt úgy általában az itthoni pilótákra értette.