A Mi-24-esre lehet csörlőt is szerelni?
A SAR helikopternek nem kötelező tartozéka a csörlő? Mert különben szinte minden helikopter alkalmas lenne a feladatra...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Mi-24-esre lehet csörlőt is szerelni?
https://forum.htka.hu/threads/hun-mil-mi-24-hind.190/page-176#post-497900
Ez akkor volt. Azóta nem volt hír.
Viszamentek a kerítéstől a susnyásba, ha police jött. A másiknál kicsit tempósabban, kicsit messzebb. Csak ennyi.Páran megint nem alkalmasak itt az érdemi Vitara.
Nade:
Na, mit csináltak?
És melyik nem repült még szám szerint?
Amúgy ez itthon úgy működik, állami szinten, hogy ha szólsz, hogy valami nem jó úgy, ahogy kitalálta valaki, aki nem dolgozik vele, nem is ért hozzá, akkor először csak (finoman) rád szólnak, hogy de ez a feladat, így. Ha "visszabeszélsz", akkor jön a konkrét lebaszás, kirúgással, állami szektorban történő ellehetetlenítéssel fenyegetés. Amikor megállapítod egy hivatalos iratban, hogy valamelyik minisztérium, nem is tudom, mondjuk elfelejtett 1-2 mrd ft adót befizetni, vagy valamelyik milliárdos fejlesztés nem működik, hátráltatja a munkád, vagy az ottani működési keretek és a jogszabályi keretek nem passzolnak össze.
Nem mondom, hogy ez jó, de ezt látom.
Konkrét példa: A Miniszterelnökséget úgy két éve Lázár leköltöztette Kecskemétre, hogy történjen valami. Mostanra állt össze úgy, ahogy, mert rohadt sokan kiléptek, nem költöztek le Pestről. Levonták a tanulságot, mire felállt a rendszer, betanultak az új emberek - pár osztály konkrétan teljesen lecserélődött a költözés miatt- visszahozzák Pestre. Tippelhetsz hányan jönnek majd fel. Ezzel újabb két évre nyomorítanak meg egy állami szervet, összesen négyre.
Hatalmi gőg.
Egyedül Simicskóról hallottam, első kézből, hogy vele lehetett beszélni. Normálisan elmondtad, hogy valami nem jó, azért nem, mert, és úgy lehet javítani, hogy, és rábólintott, hogy jó, elintézi, amit el tud. Csak őt is körbevette egy slepp, ami igyekezett burokba zárni. Felfele nyal, lefelé tapos. Ez nem vezet máshoz, csak kontraszelekcióhoz.
Erre mondtam azt korábban, hogy azokból a térségekből ahonnan zömmel jönnek ezek a jóravaló népségek, a Mihu-t meg pláne ismerik, félik. Ha tetszik ha nem, ez is szempont, nagyon helyesen.Viszamentek a kerítéstől a susnyásba, ha police jött. A másiknál kicsit tempósabban, kicsit messzebb. Csak ennyi.
(Közel) Egyszerre?Igen, már régen repül mind a négy.
Mekava I és II változatnak volt "desszanttere",de a III és főleg a IV változatok hátsó tere inkább a lőszertárolást szolgálja.MEKAVA IV-ben is van deszanttér, nem attól függ, sőt föl tud venni lelőtt heli legénységét.
(Közel) Egyszerre?
Találtam, állítólag a mi felújítot MI-24 gépünk kabin belseje.
Találtam, állítólag a mi felújítot MI-24 gépünk kabin belseje
Találtam, állítólag a mi felújítot MI-24 gépünk kabin belseje.
De a mienk és felújított, nem?Butaság ez az egyik civilek által felújított gép kabinja.
De a mienk és felújított, nem?
De a mienk és felújított, nem?
Hát nem csak a repképestől van távol, de a felújítottól is. Tudom, hogy dolgoznak rajta, csak nagyon nagyon lassan haladnak.
Ha már Magyarország, civil és felújított, akkor inkább a berekfürdői szovjet festésű az, ami fel van rendesen újítva.
beleülve pedig már szinte feledteti a felújított fülkék minősége a forgószárny hiányát... Ja és a külső nem minden... gépet festeni bárki tud...
Ugye? Mi is pont ennyire örülünk neki, és majd az milyen szuper lesz mikor forgószárny is lesz, fülke is, meg festés is! Majd kíváncsian fogjuk várni ki teszi mellé a párját Addig meg szerényen be kell érnünk azzal amink van, azt hiszem nem kell szégyenkeznünk így sem.