Ez tipikus LHSN.HU, jól lefitymálni a többit, akik már létrehoztak valamit, hogy az tucat, minden sarkon van, stb, közben mindenhol azon rinyálni, hogy zsebbe kell nyúlni, mert saját pénzből van. Miért nem említi meg senki? Mert ezt mindenki tudja, ezzel mindenki így van, aki belekezd valamibe. Sajnos az autómat is nekem kell tankolnom, zsebbenyúlós, ha menni akarok vele. Ajánlom lottózz. Mellesleg az a néhány ezer látogató sem segít, vajon miért? Ha nincs se idő, se pénz, se szaktudás, és nem elég a barát barátja se...
Valamit félreértesz, van valaki, aki mindig a barát barátjainak barátjait hangoztatja, hogy bumm így lett az eredmény, de azok nem mi vagyunk. Arra reagáltunk, hogy milyen egyszerűen meg lehet szólni valamit, hogy nem halad, miközben a közösség nagyobb részének fogalma sincs róla hogyan is mennek a dolgok, ha valaki helikoptert újít fel. Ez nem egy autó, ez nem az én napi életem, ez egy plusz, amit elhivatottságból, egy emlékért, a jövő generációjáért pluszban magunkra vállaltunk. Persze, tudom „senki nem kérte”…
Az is érdekes hogy bizonyos beidegződéseket nem tudsz Te sem és barátaid sem levetkőzni. A néhány ezer látogatótól senki nem vár segítséget és támogatást, ők csupán munkánk megbecsülésének és eredményességének visszajelzői, ráadásul a leghitelesebbek! Értük éri meg igazán csinálni és tovább csinálni! Nálunk vannak szakemberek, szakmai segítők, és idő is, hiszen nem rohanunk sehová. A célunk, hogy a lehetőségeinkhez mérten legjobban valósítsuk meg azt, amit akarunk, legyen ez bármennyi idő és pénz, csak fel kellene fogni hogy mit jelent ilyen minőségben dolgozni. Egy dolog valóban nincs, millióink, amiből vásárolhatunk és pár dolgot azért szem előtt tartunk, nem verünk át senkit, próbálunk jó kapcsolatot ápolni mindenkivel, hogy bármikor tükörbe tudjunk nézni és ne kelljen álnéven interneteznünk... Félreérted ezt a pénz kérdést... Nem rinyálunk, csupán a tisztánlátás végett leírjuk a valóságot, mert mi le merjük... És igen, egyébként valami olyat próbálunk létrehozni a semmiből ami valóban nincs minden sarkon, ezzel nem szóljuk le senki eredményeit, ha értenéd a dolog lényegét arra szerettünk volna rávilágítani, hogy egy ilyen szintű munka mennyivel komolyabb és összetettebb, időigényesebb mint lefesteni egy gépet bárhol bármelyik múzeumba. Szép dolog az is és becsülendő, de nekünk nem ez a célunk… Ha bárki elhiszi, hogy milliós értékű alkatrészeket meg a barát barátjának barátjától kapnak egyesek az magára vessen, sajnos én személyesen hallottam cseh és szlovák kollégáktól adott helyen ki mennyiért és mit vásárolt, mit és miért nem kapott meg végül, aztán pedig honnan lett
Nem irigykedem, nem sajnálom, ha tehetném én is megvenném, vagy meg fogom, de nem kábítok másokat mesékkel