[HUN] Mi-24 korszerűsítés

Uraim, akkor - felteszem - kijelenthetjük, hogy a magyar Mi-24-ek további üzemeltetéséről, amiről felreppentek infók a háború előtti időszakban lemondhatunk. Kitelik az ezer óra, aztán nyugdíj, hm?
Mennyi alkatrészünk lehet az orosz cuccokhoz, ezt kérdeztem én is korábban? Hogyan fogjuk ezeket üzemeltetni?
Szerintem a Mi-24-es (nem túl jó) felújítása 30 milliárdját akkor most leírhatjuk veszteségként hamarosan....
El kéne adni Szerbiának, bakker.

Uraim, akkor - felteszem - kijelenthetjük, hogy a magyar Mi-24-ek további üzemeltetéséről, amiről felreppentek infók a háború előtti időszakban lemondhatunk. Kitelik az ezer óra, aztán nyugdíj, hm?
Áprilisban is lesz éleslövészet a Bakonyban, úgy tűnik hogy nem kezdtek el takarékoskodni. Ezek szerint valahogy majd megoldják. A múltkor is embargó alatt nagyjavították a gépeket. A H145M Spike-ja pedig még mindig nem tart sehol, se az integráció, se a nagyobb mennyiség beszerzése, így sokáig nem lesz még más helyette.

Vajon a lengyelektől lehet rendelni alkatrészt?
A lengyel közbeszerzéseket nézve ők lengyel cégektől rendeltek mindenféle alkatrészt a Mi-24-eseikhez. Ha nincs túl nagy eltérés a Mi-24D és P között, akkor lehet ez egy jó megoldás. Bár az igazi kérdés az a hajtómű lehet.

RIAT update: this week's sees Brazil return to the show with a KC-390 Millennium in the static while Hungary announces their attendance with a Mi-24 Hind and Gripen for the flying display...

Mi-24 dinamikus bemutató Fairfordban? Ezek szerint nem nagyon aggódnak az alkatrészhiány miatt... vagy ez már a "búcsú körút" része?