Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De ki az a Molnár Hedvig?A nurol makina jövőjéről tartottak videokonferenciát a napokban.
Az egyik résztvevő monogramja "MH".
Jön, jön, jön?
Jön, de már fél éve ilyet posztolgatnak...Jön, jön, jön?
Enemes.Ennek a kiskebabnak nincs még valami megjegyezhető magyar neve?
Spec én még nem is hallottam róla.Enemes.
Egy elfeledett régi magyar lófajta.
Tényleg nagyon elfeledett.
Rajtunk kívül asszem csak qatar vett eddig.Spec én még nem is hallottam róla.
Erről a kiskebabrol már hallani valami gyakorleti tapasztalatot?
Q-vas.Ennek a kiskebabnak nincs még valami megjegyezhető magyar neve?
Hivatalosan még nem vettük meg. Igaz, nemzetközi konferencián már mint a magyar haderő eszköze hivatkoztak rá.Ennek a kiskebabnak nincs még valami megjegyezhető magyar neve?
2019es magyar repülőnapon be lett mutatva.Hivatalosan még nem vettük meg. Igaz, nemzetközi konferencián már mint a magyar haderő eszköze hivatkoztak rá.
Tudom, ültem benne. Amúgy repülőnap évek óta nem volt.2019es magyar repülőnapon be lett mutatva.
Tavaly is lett volna, de a covid miatt elmaradt, idén augusztus végén lesz. Már alig varom, hogy beleüljek a Lynxb3. Remélem a Led TV-s verzió jön!Tudom, ültem benne. Amúgy repülőnap évek óta nem volt.
Ránézésre szerintem ez meg fog felelni a feladatának.De majd ha jol teljesitett a csapatpróbán,akkor örülök neki.(Lynxel is igy vagyok)Rajtunk kívül asszem csak qatar vett eddig.
Nagy tapasztalatok nem lehetnek elég új jármű.
Ez egy ilyen ösztönző lájk, értékelem a szándékot!Ránézésre szerintem ez meg fog felelni a feladatának.De majd ha jol teljesitett a csapatpróbán,akkor örülök neki.(Lynxel is igy vagyok)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..