nem. Fehér hiluxot az egész honvédségbe még nem is láttam. az ei zrt nek vanna fehér dusterjai de azok sem határos kocsikA határon fehérek vannak nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem. Fehér hiluxot az egész honvédségbe még nem is láttam. az ei zrt nek vanna fehér dusterjai de azok sem határos kocsikA határon fehérek vannak nem?
Basszus, nem tudom, hogy miért emlékeztem fehérre.Rosszul írtam tényleg a térképészeknek mintha lenne fehér hiluxuk (pár db a több százból)
szerintem valami térképészek a határon kép ugorhatot be (nem rég mintha let is vólna ilyen)Basszus, nem tudom, hogy miért emlékeztem fehérre.
Nem Leningrádban, hanem Sztálingrádban, nem Volgákat, hanem Ladákat...Basszus, nem tudom, hogy miért emlékeztem fehérre.
"Mert az ember színe, fehér!"Basszus, nem tudom, hogy miért emlékeztem fehérre.
Volt magyar csapatpróba.
Hogy mire leetne az NMS-t haználni? Kb. ezzel váltják a G-Merciket.
Meg ott van a gyártó honlapja, nézz szét rajta.
Menni vele?Fasza.
Tök jó lenne látni, olvasni valami hivatalosan róla.
Kik/hol/milyen körülmények közt(tél,nyár,hó,sár,-20,+40)/mennyit mentek/hogy bírta stbstb.
Mik voltak a kritériumok.
Ha nem is erről mivel hivatalosan nincs bejelentve, de mondjuk a gidránról.
Több hetes hazai bemutatója és próbája volt többféle török eszköznek. Volt köztük ami csúnyán lebőgött, akkor jutott arra a vezetés, hogy a törököktől nem veszünk komolyabb dolgot.Fasza.
Tök jó lenne látni, olvasni valami hivatalosan róla.
Kik/hol/milyen körülmények közt(tél,nyár,hó,sár,-20,+40)/mennyit mentek/hogy bírta stbstb.
Mik voltak a kritériumok.
Ha nem is erről mivel hivatalosan nincs bejelentve, de mondjuk a gidránról.
Ez érdekelne...mi is mondott csődöt?! És mit jelent, hogy komolyabb dolgot? Részleteket kérhetek?Több hetes hazai bemutatója és próbája volt többféle török eszköznek. Volt köztük ami csúnyán lebőgött, akkor jutott arra a vezetés, hogy a törököktől nem veszünk komolyabb dolgot.
Na neeee..,ne kezd te is? Kérhetek itt is egy magánhangzót?
És volt itt konkurencia is? Más nemzettől? (és nem a Komondor)Több hetes hazai bemutatója és próbája volt többféle török eszköznek. Volt köztük ami csúnyán lebőgött, akkor jutott arra a vezetés, hogy a törököktől nem veszünk komolyabb dolgot.
Itt csak a törökök ajánlatait néztük meg. De volt több eszköznek tesztelése itthon vagy kiutazással gyártóhoz illetve adott eszközt használó szövetséges országhoz.És volt itt konkurencia is? Más nemzettől? (és nem a Komondor)
Típus nélkül ha az nem publikus.
Ott megszületett az összetett szó?Na neeee..,ne kezd te is? Kérhetek itt is egy magánhangzót?
Tehát tudnak szart is gyártani! Megnyugtató!Itt csak a törökök ajánlatait néztük meg. De volt több eszköznek tesztelése itthon vagy kiutazással gyártóhoz illetve adott eszközt használó szövetséges országhoz.
mi számít komoylabbnak? altay tank, lánctalpas gyalogsági szálíltó, vagy a komolyabb nagyobb kerekes cuccok is?(8x8)Több hetes hazai bemutatója és próbája volt többféle török eszköznek. Volt köztük ami csúnyán lebőgött, akkor jutott arra a vezetés, hogy a törököktől nem veszünk komolyabb dolgot.
mi számít komoylabbnak? altay tank, lánctalpas gyalogsági szálíltó, vagy a komolyabb nagyobb kerekes cuccok is?(8x8)
Az Ejder 6x6 is botranyos designnak tunik.Már ott van a Rheinmetall Boxer.