A vám eljárás alá tartozik a jelentés melle csatolt fényképek is a vám eljárás alá vont dologról anélkül nem lehet tovább engedni de ez szigorúan bizalmas anyagok.Hogy itt kémkedsz! Fotózód a titkos tekknikát!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A vám eljárás alá tartozik a jelentés melle csatolt fényképek is a vám eljárás alá vont dologról anélkül nem lehet tovább engedni de ez szigorúan bizalmas anyagok.Hogy itt kémkedsz! Fotózód a titkos tekknikát!
Jó lenne már, ha a határon besegítenének.
Na mutaaa
Hiszem ha látom!
A vám eljárás alá tartozik a jelentés melle csatolt fényképek is a vám eljárás alá vont dologról anélkül nem lehet tovább engedni de ez szigorúan bizalmas anyagok.
Persze, persze...A vám eljárás alá tartozik a jelentés melle csatolt fényképek is a vám eljárás alá vont dologról anélkül nem lehet tovább engedni de ez szigorúan bizalmas anyagok.
Egyáltalán minek vámolni egy ilyen beszerzett katonai cuccot? Az állam rak pénzt az egyik zsebéből a másikba, kb ennyi az értelme.
Csak így tovább! Ügyi vagy! Valamit valamiért!Anno én szét fényképeztem a leokat pzh-kat kívül belül mert kellet a szemléhez,mit ne mondjak annyira nem örültek a katonák mikor mondtam ha nincs a szemlehez kívül belül kép akkor nincs papirozas és nem mehet tovább
A szomorú igazságAmiért az egész közszférában jelentéseket írnak a jelentésírásról, és táblázatok készülnek a táblázatokról.
Nevetünk de tényleg nagy viták voltak belőle hogy hogyan kell csinálni olyan sokáig nem jött be ilyen mértékű hadi anyag hogy a katonai vám-se volt a topponCsak így tovább! Ügyi vagy! Valamit valamiért!
Mert minden ami ki vagy be jön az országban le kell vamolni hiába a mienk ezt írja elő az uvk-is itt nem a vámmal volt baj hanem az utána jövő teljesítmény adó-val volt tank után nézett a sereg h ezt komoly meg kell fizetni? (Spoiler:igen)Egyáltalán minek vámolni egy ilyen beszerzett katonai cuccot? Az állam rak pénzt az egyik zsebéből a másikba, kb ennyi az értelme.
Valaki!...Azok a rácsok a mini ablakokon aminek szerintem semmi haszna csak mégkevésbé lehet kilátni mi a f.sznak van rajta az ajtók mini ablakocskáin?? Van valami naaagy taktikai előnye?Én nem akarok hencegni (dehogyisnemakarok!!!), de nekem sokkal jobb képem van róla.
Megfogja a rács réseinél nagyobb lövedékeket - minél nagyobb a golyó annál kevésbé fér át rajta és annál inkább védve van a járgány!Valaki!...Azok a rácsok a mini ablakokon aminek szerintem semmi haszna csak mégkevésbé lehet kilátni mi a f.sznak van rajta az ajtók mini ablakocskáin?? Van valami naaagy taktikai előnye?
Igen van, nem törik be éhező kurd gyerekek ha megdobálják kövekkel.Valaki!...Azok a rácsok a mini ablakokon aminek szerintem semmi haszna csak mégkevésbé lehet kilátni mi a f.sznak van rajta az ajtók mini ablakocskáin?? Van valami naaagy taktikai előnye?
Micsoda?Megfogja a rács réseinél nagyobb lövedékeket - minél nagyobb a golyó annál kevésbé fér át rajta és annál inkább védve van a járgány!
látom nem érted a viccet...Micsoda?
Igen tudom, jártam ilyen helyen! Lehet nem pont feléd, én lent voltam délen anno! Szóval értem amit mondtál!Nevetünk de tényleg nagy viták voltak belőle hogy hogyan kell csinálni olyan sokáig nem jött be ilyen mértékű hadi anyag hogy a katonai vám-se volt a toppon
Mára már nagyon jól kialakult eljárás van rá és aki azt hiszi hogy oda megy a vám-os és lefényképezni a telefonjaval az téved erre a célra van egy szolgálati fényképezőgép amiről törlésre is kerül záros határidőn belül a dolog mivel “hadi titok” ami benne van (egy leo a4-Ben ) stb ezek rossz kézbe nem kerülnek aki alapból akar valamit az már a gyárban megszerzi az adatokat…
Melyik utcában laknak ezek a gyerekek itthon?Igen van, nem törik be éhező kurd gyerekek ha megdobálják kövekkel.
Sorsod BorsodMelyik utcában laknak ezek a gyerekek itthon?