Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én úgy tudtam, hogy nem lehet 2 fegyveres testület tagja. Vagy katona (tartalékos) vagy rendőr. Lehet azóta változott valami? Esetleg riaszos a rendőrségen?Zöldben és kékben egyszerre...
Bocsi Csaba közkatona önkéntes műveleti tartalékosként teljesít szolgálatot a déli határon, a mindennapokban pedig rendőrségen dolgozik. Két fontos hivatást próbál összeegyeztetni, mely gyakran nem könnyű feladat.
Mint mondta, a mai magyar honvédség önkéntes elven szerveződik. A számokat illetően ismertette, míg 2010-ben 17 önkéntes tartalékos volt, addig ma 11 ezer; és míg öt éve 200-250 kadéttal számolhattak, addig ma több mint 4600 van. Tavaly a meglévő, aktív és tartalékos szolgálat mellett elindult az önkéntes katonai szolgálat intézménye, amire több százas igény mutatkozott.Magyarország legnagyobb haderőfejlesztésének lehetünk ma szemtanúi...
A haderőfejlesztési stratégiát négy alapelv mellett kezdték és folytatják – a részletekről dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy tartott előadást Debrecenben.
Ez nem semmi húzás a Pálitól mármint a 3. hisz ők is csak beengedve lettek abba az objektumba és már már kiszoritják a kiknypt...Együttműködési megállapodást írt alá Páli Zoltán ezredes, az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred parancsnoka és Lévai Miklós nyugállományú alezredes, a Honvéd Hagyományőrző Egyesület (HOHE) elnöke, november 11-én, pénteken, Székesfehérváron.
Az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred és a HOHE között létrejött együttműködési megállapodást három pontot tartalmaz: a toborzás és a honvédelmi nevelés területén történő kölcsönös támogatást, valamint a hagyományőrzők objektumhasználatának feltételeit.
Ezt hogyan? Mikor hivatasos voltam, lekoptuk a rendoroket.Zöldben és kékben egyszerre...
Bocsi Csaba közkatona önkéntes műveleti tartalékosként teljesít szolgálatot a déli határon, a mindennapokban pedig rendőrségen dolgozik. Két fontos hivatást próbál összeegyeztetni, mely gyakran nem könnyű feladat.
Bocsi, megneztem a pofat, meg elolvastam a cikket, vilagos.Ezt hogyan? Mikor hivatasos voltam, lekoptuk a rendoroket.
Az arra vállalkozóknak?Amúgy akit érdekel, az a tarcsis zászlóalj, amelyiknél vagyok, kapott géppuskákat, szóval elvileg lesz erre az arra vállalkozóknak külön behívásos képzés rá majd jövőre valamikor. Plusz az AK-kat most cserélik szintén jövőre.
Pont ígySzeretnéd megtanulni kezelni a géppuskát? Nem köszönöm az olyan nehéz. Oké, majd nézünk mást...