Cipruson is sok szaladgált angol színekben, onnan sok levedlett cuccot lehet venni online aukciókon a mai napig. Toyotákat, Fordokat, még páncélkocsikat is!Kis off, lehet hülye kérdés de nem tudok rájönni a válaszra, max tippjeim vannak.
Döbbenetes hogy anno még katonaként erre hogy nem figyeltem fel, de most valamelyik nap jutott csak eszembe, hogy amiket kaptunk a britektől az egyenruhákkal, sisakokkal együtt Land Rover Defenderek, azok hogy-hogy bal kormányosak? Pedig utaztam az egyikben nem kevésszer. Nem sokat kaptunk, a simák a tartalékosokhoz kerültek, de nagyobb dobozost (mentő változat) láttam lövészzászlóaljnál is. Rendes katonai gépek a 90-es évekből, de mit kerestek bal kormánnyal az angoloknál? @Szittya úgy érzem te lehetsz ebben a legkompetensebb.
(Tippjeim kimerülnek abban hogy ugye a kontinensen egyedül Gibraltáron állomásoznak angolok, esetleg onnan levetett darabok)
MOD Sales Online - Military Vehicles and ex MOD Land Rovers for sale
We sell ex MOD Land Rovers, Military Vehicles, Earth Moving Plant in our online auctions, tenders and sales.
www.mod-sales.com