Ne buziskodj!!Aha értem! Azé legközelebb több szódával igyad meg az anyaggal is vigyázni kell ám...!
Török anyanyelvű részben a kolléga.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne buziskodj!!Aha értem! Azé legközelebb több szódával igyad meg az anyaggal is vigyázni kell ám...!
Csak az nem volt 60 tonna...!Ez tetszik be kell vallanom jobban mint a másik verzió
ma én sem néztem meg a csomagot mielött átvettem rá is basztam.
de annyira nem is meghatározó számomra mint a PZH-K.Csak az nem volt 60 tonna...!
Utána kérdeztem a dolognak, van valami idióta régi vámkezelési jogszabály ami a németeknél előírja az első példány kiszállítását elfogadásra a megrendelőhöz. Illetve a van egy olyan belső céges szabályozás szintén a német részről, hogy az elfogadott első példányt bent tartják a teljes kiszállításig mivel a többi elkészült gép minőségi bevizsgálását az első alapján csinálják meg és emiatt az első gép az utolsó adagban fog megjönni.
Szóval igazából az első legyártott darab lesz az utolsó valóban leszállított.
Mintha a H145M-nél is ez lett volna...Utána kérdeztem a dolognak, van valami idióta régi vámkezelési jogszabály ami a németeknél előírja az első példány kiszállítását elfogadásra a megrendelőhöz. Illetve a van egy olyan belső céges szabályozás szintén a német részről, hogy az elfogadott első példányt bent tartják a teljes kiszállításig mivel a többi elkészült gép minőségi bevizsgálását az első alapján csinálják meg és emiatt az első gép az utolsó adagban fog megjönni.
Szóval igazából az első legyártott darab lesz az utolsó valóban leszállított.
Nem tesztelik, gyűrik kicsit? Lövés lesz?
röntgenezni biztos röntgenzik majd. VV seknek biztos lessz melo.Nem tesztelik, gyűrik kicsit? Lövés lesz?
Csak ránéznek, azt mehet?
Nagyapám kímélte, keveset futott, látod a fényezés is rendbe' van, érdekel akkor?Még több kép...
Nem! Én tudok képekről szájról olvasni! Ebből még 24-et!A középső képen mintha az mondaná a tábornok, hogy: "Gazsi, légyszí hagy tartsuk meg!"
nem lesz az kevés?Nem! Én tudok képekről szájról olvasni! Ebből még 24-et!
En nem vagyok telhetetlen! Csak türelmetlen!nem lesz az kevés?