[HUN] Pzh 2000 HU

A der spiegel hozta le a hírt ami cseppet sem vádolható oroszpártisággal. Van jogs emiatt szkeptikusnak lenni? Van
Ban jogod ezért lepropagandistázni?
Nincs.

A rosszindulatú fikázóhoz képest a bárminemű fanatikus hívőt én sokkal rosszabbul viselem sajnos.

Én a nagyképű okoskodókkal vagyok így.
;)
Különösen, ha a Magyar Honvédséget járatják le.

A Dér Spiegel szenzáció hajhász újság. Sok mindent leír.
A kérdés ki, és miért próbál hangulatot kelteni.
Ezt tisztként tudhatnád.
Ha ötleted sincs, az baj. Ha tudod, hogy működik, és mégsem az MH érdekeit véded, az is.

Melyikben van annyi automatika, mint ebben?
Melyiknek bír sokkal többet a csöve? A paladinnak?
Melyik szopatta be jobban a ruszkit a lőtávjával, pontosságával? A tuzzgyorsasagaval? A Krab?

Akkor melyiket is kell fikázni? Kinek az érdeke, hogy roszhirét keltsék?

Katonaként kellene gondolkodnod, nem teremőrként, mielőtt beugatsz. ;)
Ugyanis propaganda szándék volt a kommentben, amire reagáltam.

De osszad meg velünk, miért szar a Pzh, ha egyszer ott voltál, ahol ma először lőttünk. :)
G6-52ne

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül
Én a nagyképű okoskodókkal vagyok így.
;)
Különösen, ha a Magyar Honvédséget járatják le.

A Dér Spiegel szenzáció hajhász újság. Sok mindent leír.
A kérdés ki, és miért próbál hangulatot kelteni.
Ezt tisztként tudhatnád.
Ha ötleted sincs, az baj. Ha tudod, hogy működik, és mégsem az MH érdekeit véded, az is.
Simán nem fogok minden megszólalást becsatornázni a propaganda háború berkein belülre egy nyílt fórumon.
Nem vagyok hajlandó csak ebben gondolkodni és mindent ide visszavezetni, te ezt éled hónapok óta egészsédre de ezzel pontosan te tematizàlsz, hogy mindent a propagandahàború keretei közé akarsz beszorítani.
Játszhatsz inkvizitoros eretnekest, égethetsz boszorkányt kedved szerint erre vannak fenntartva a tematikus biztpol végű ovodàscsoportok a fórumon. Tessék ott jàtszani ezt a pajtàsokkal akik ezért jàrnsk ide. Vagytok elegen mindkét térfélén hogy el tudjàtok egymást szórakoztatni 24/7.

Simán nem fogok minden megszólalást becsatornázni a propaganda háború berkein belülre egy nyílt fórumon.
Nem vagyok hajlandó csak ebben gondolkodni és mindent ide visszavezetni, te ezt éled hónapok óta egészsédre de ezzel pontosan te tematizàlsz, hogy mindent a propagandahàború keretei közé akarsz beszorítani.
Játszhatsz inkvizitoros eretnekest, égethetsz boszorkányt kedved szerint erre vannak fenntartva a tematikus biztpol végű ovodàscsoportok a fórumon. Tessék ott jàtszani ezt a pajtàsokkal akik ezért jàrnsk ide. Vagytok elegen mindkét térfélén hogy el tudjàtok egymást szórakoztatni 24/7.

Velem azért kivételt tettél....
;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezek szerint "Base-bleed" lőszer magyar szaknyelvben "gázgenerátoros"...
De ma nem ott lőttek...
Elsőre nem volt egyértelmű nekem... :)

• Hűha
Reactions: vasszekely
Tök jó lenne egy belső videó az automata töltőről - a mi PZH-nk már a lőportöltetet is automatikusan tölti, ami újdonság a típusnál és még nem volt róla videó...
A fijugg aug. 20-án éppenséggel azt mondták, hogy csak a lőszer adagolása robotolt (45 kg a normál lőszer), a töltetet a kezelő teszi hozzá, és ez függ a lőtávtól.
Szóval érdekelne honnan veszed az ellenkezőjét.