11-et lőtt, 9 talált testet. 2 csak ruházatot.Láttam a riportot, jól csinálta amit csinált. Amennyire én tudom, 10 feletti találata volt csajnak
Amúgy ki mennyire fagy le fegyverhasznalattól.
Nincs időm újrahalgatni de emlèkeim szerint azt mondja, az első 2 lövès megnyugtatta, amikor látta hogy eltalálja a csókát.
Szóval a jogi hacacárè miatt jobb mindenkinek szerinted.DE mindenkinek jobb ha nem hal meg senki. Ha felszólításra eldobja a fegyvert, vagy egyszerűen csak megadja magát, akkor az egy sokkal jobb dolog a rendőröknek is. Mert ha az a vége az egésznek, hogy bilincsben a nyomorult, senki nem sérült, akkor a teljes résztvevő állomány nyugodtan mehet haza, nincs olyan tét, ami miatt görcsölni kellene.
Ki mondta, hogy ok nèlkül?A BV-s dolgot meg nem értem. Az hogy valaki kemény bűnöző, az nem azt jelenti hogy ok nélkül megszurkál egy őrt, hogy kapjon érte még Isten tudja hány évet. Voltam fogdaőr, vigyáztam emberöléssel gyanúsított bűnözőre is, meg rablókra stb. Volt amelyik két fejjel volt magasabb nálam, miért ütött volna le, mit nyert volna vele?
Amúgy mennyire logikus hogy rendőrökre lövökdözöm egy teherautóból?
Mit nyert vele?