Nem gazdaságvédelmi nyomozókat keresnek, hanem olyan embereket akik a határsávban egy kerítést meg tudnak védeni. Az elmúlt évszázadokban írástudatlan embereknek is ment a mozgó őrség egy behatárolt helyen és egy végletekig leegyszerűsített feladatrendszerben. Amúgy meg a hátrányos helyzetűekkel mi a baj alapvetően, hogy degradálóan beszélsz róluk? Van csaknem egy millió cigány itthon, java részük dolgozik. Az osztályunkon takarító cigány takarítónő pl. stilusban, udvariasságban messze feletted van. Abban pedig biztos vagyok ismeretlenül is, hogy nálad lelkiismeretesebben dolgozik, mert akkor is felmos, ha nincs neki napja, de látja hogy koszos a padló. Pedig az neki + munka ingyen.
Írtam szerintem elég világosan, hogy nem őket minősítem.
Nem ítélek el senkit, annyit említettem meg, hogy nem valószínű, hogy általánosságban
véve elvárható lesz a megfelelő jogértelmezés és használat magas iskolája.
Ez meg sajnos tény, lehetne ragozni, hogy mi az oka. De ne kelljen már hat bekezdést írni, cicerói
körmondatokban, a PC-ség minden területére kiterjedten, hogy ne kössetek bele.
Máshol már említettem, hogy alapjában véve liberálisnak tartom magam (mondjuk úgy, hogy konzervatív liberális, plusz jó részt zsidó vér is van bennem, meg még sorolhatnám), úgyhogy távol álljon tőlem bármilyen rasszizmus és degradálás .
Úhogy pls ne forgassuk ki, amit mondok és értsd jól.
Thx.