Nem. Te minősítgetsz, letagadod, magyarázkodsz és még neked áll feljebb. Bravó.Btw, ha megnézed azt, amire írtam (ti. 8 általános), akkor azért a bűnüldözés magas iskoláját nem hiszem, hogy várhatja bárki is.
A hátrányos helyzetű vidékre írtad:
Ez egy gusztustalan kirekesztő és sztereotip hozzászólás.a színvonal is hasonlóképp hátrányos helyzetű lesz
És még gusztustalanabb, hogy még le is hazudod.
Mert a többi feltétel mitől lenne "hasonlóképen hátrányos", mikor, ha jól tudom, még a MH-hoz is felvesznek 8 általánossal. De azt hiszem, hogy az a veszély nem fenyeget, hogy kiugróan nagy arányban ált. isk.-et végzett emberekkel lenne feltöltve. Kb. 10% a 8 osztályt végzettek aránya abban a korcsoportban, ami szóba jöhet. Ennek nagy része most is dolgozik, vagy háztartásbeli, vagy amúgy se akar dolgozni (vagy pl. valami fogyatékossággal él és azért nem tudta elvégezni). Tehát nem gondolom, hogy Te ezt olyan meghatározónak gondolhattad. De ha valakinek csak 8 osztálya van, még nem azt jelenti, hogy hülye, vagy bármilyen általad degradálható; hanem hogy olyan élethelyzetben volt fiatalon, ami nehezítette a középiskola elvégzését. Több ilyet ismerek, aki rendesen, becsülettel dolgozik azóta is.
Tehát kikérem magamnak, mint halmozottan hátrányos régióban élő, nem gondolom, hogy lennénk olyan viszonyban, hogy bárkit minősíts az alapján, ahol él. Szerintem a befogadó országodat, vagy mid neked a Ködös Albion minősítgesd, azt nyugodtan teheted; nem szólok érte. De nem hiszem, hogy túlontúl megugorhatatlan logikai feladat lenne, hogy ez a fizetés az ország több területén igen csábító alternatíva és valószínűleg így képesek lesznek feltölteni a létszámot. Különösen ha sajnálatos módon valóban lesznek munkahelymegszűnések, illetve a KATÁ-nak az átalakítását is lehet valamennyi hatása e téren.
De. Ezt tetted.Ezzel nem kívánom minősíteni az illetőket
Hidd el, hogy igyekeztem a legenyhébb kifejezést leírni. Úgyhogy inkább örülj.Sztem a kedves felmenőid minősítgesd. Nem hinném, hogy lennék Veled ilyen viszonyban. Thx.