[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 834
24 235
113
Azért nem tudja az árnyékát átlépni, a szokásos nicns cigánybűnözés mémmel, meg a büszkék lehetünk, ha szociológus lesz egy cigány mémekkel (a rendőrre akkor már inkább).
Mondjuk ilyenkor meglesném az arcát.
Mert amúgy a kérdező végig próbálta vele kimondatni, hogy rasszista magyarok
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 619
76 563
113
Azért meglepődve olvasok itt dolgokat. Akik a migránsok miatt aggódnak azoknak annyit tudok mondani mi sem vagyunk sokkal jobbak. Épp most ment neki egy biciklis csávó egy anyukának Szetendrén a gyerekek szeme láttára.


Mi magunk is teljesen el vagyunk vadulva, migránsok nélkül is....
Majd ha megírják hogy ki volt a biciklis, akkor lehet hogy még jobban meg fogsz lepődni...
 

Shadow

Well-Known Member
2018. október 29.
1 325
4 519
113
Majd ha megírják hogy ki volt a biciklis, akkor lehet hogy még jobban meg fogsz lepődni...
Igazság szerint csodálom a férj lélekjelenlétét. Ha belegondol az ember mi történhetett elég nehéz lehetett megállni, hogy ne vegye saját kezébe a dolgot. Mindenki képzelje el, hogy egyszer csak csörög a telefon és szól az asszony hogy siess mert rátámadt valami biciklis állat. Erre te odaérsz és azzal szembesülsz a 2 kicsi gyereked ott sír az út szélén az asszony meg egy diónyi duzzanattal a fején kapaszkodik a csávó biciklijébe nehogy kereketoldjon. Megjegyzem nem lehetett valami nagy darab gyerek ha a csaj képes volt visszatartani meg magával rántani az árokba. Hát őszintén szólva ezekkel mind így ott helyszínen szembesülve elég nehéz lehetett megállni, hogy az illető ne egy hatalmas jobb horoggal indítsa a bemutatkozást…
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 898
87 102
113
  • Szomorú
Reactions: SirHiggins

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113
Érdekelne a csávó nyilatkozata is...
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113
Ő maga rakta ki a nyilvános cégadatokba.

Szörnyű lenne, ha a nő férje esetleg agyba-főbe verné a haverjaival, mielőtt hivatalos úton is bebizonyosodik az ártatlansága pár év alatt.
Az önbíráskodásnak nem vagyok híve egyáltalán.
Inkább legyen jó nagy média-hype, hogy gyorsítottban elintézze a bíróság.

De amúgy meg rohadjon meg az ilyen önkontrollra képtelen faszparaszt g@ci.
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 063
16 246
113
Az önbíráskodásnak nem vagyok híve egyáltalán.
Inkább legyen jó nagy média-hype, hogy gyorsítottban elintézze a bíróság.De amúgy meg rohadjon meg az ilyen önkontrollra képtelen faszparaszt g@ci.

Igen, ez lenne az ideális.

Egyszerű megítélésű, szemtanúk, videó van, 10 perc alatt tárgyalható lenne, sorozatban napi 20 ilyen piti ügy, mint az USA-ban.

De sajnos nem ideális világban élünk.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113
Van körünkben KAtVédelmis, aka tűzoltó?
Nemvan?
giphy.gif